Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur mäta längden på en Camper

Att veta den exakta längden på din husbil är användbar information att ha, speciellt om du tittar på att köpa tillbehör såsom skärmtak, markiser, eller kåpor. Det är standard för det yttre av campare som skall mätas från den främre hitch till den bakre stötfångaren. Beroende på vilken typ av tillbehör som du tittar på, kan du behöva vidta särskilda mätningar liksom den övre längden för en markis, eller längden inklusive reservdäcket och stötfångaren för en husbil lock. Även om du kanske har tillverkarens längdmätningar för din husbil, är det alltid en bra idé att mäta det själv för noggrannhet. Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Hitta sommarlägret frontlyft. Den frontlyft ligger vanligtvis på mitten framför husbilen, eftersom det används för att hitch din husbil på din bil. Lokalisera den bakre stötfångaren
2

. Du kommer att mäta husbil från frontlyften till den bakre stötfångaren för att få korrekt längd. Vid mätning av en sommarlägret lock, måste du hitta reservdäcket och inkludera det i din längdmätning samt.
3

Mät din husbil från spetsen av frontlyften till bakre stötfångare. Ställ din måttband längs sidan av husbilen, med början vid frontlyft, och förlänga den tills den når den bakre stötfångaren. Be en vän att hålla ena änden av måttbandet om du har svårt att hålla måttbandet stadigt.
4

Mät frontlyft separat och lägg till den totala längden mätning om du har svårt att förlänga din måttband från mitt fram på din husbil till den bakre stötfångaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116957.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.