Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur att bogsera en 1996 Toyota Tacoma tvåhjulsdrift Bakom en RV

Innan bogsering ditt 1996 Toyota Tacoma lastbil, flera anpassade tillägg krävs. Alla Tacomas behöver en bottenplatta, som förbinder RV till trucken via dragstänger. Dessutom, bromsljus och blinkers måste sättas upp med antingen en kabelsats eller ett extra ljus-system. Den fem-växlad manuell växellåda behöver ingen förändring att vara redo för fiberkabel, men en automatisk växellåda kräver en koppling drivaxel. Detta frikopplar transmissionen medan Tacoma ligger i släptåg för att förhindra överföring slitage och skador. Instruktioner
1

Uppskatta totalvikt din Tacoma. Den tjänstevikt på en 1996 Tacoma varierar från 3,240 till £ 3435., Beroende på modell. Beräkna din bruttovikt genom att lägga till något extra installerade i lastbilen och vikten av draganordning på tjänstevikten. Kontrollera din RV och din RV: s skumt att se till att de är kapabla att bogsera din totalvikt. RV bogsera rating är noterat i sin bruksanvisning, och skumt bogsera är stämplad direkt på skumt.
2

Kör Tacoma cirka tre meter bakom din RV. För nu ska Tacoma vara i växeln med parkeringsbromsen set.
3

Anslut dragkrokar att fästa RV till Tacoma. Tillverkarna använder en mängd olika sätt att ansluta och låsa dessa barer på plats, så se till att noga läsa och följa produkten riktningar. Efter staplarna är på plats, anslut säkerhet kablar från Tacoma till RV skumt, säkert fästa krokar eller klämmor. Haka upp lamporna genom att sätta in sladden på framsidan av Tacoma i pluggen bredvid skumt. Fäst utbrytningen enheten, om sådana finns.
4

Förbered Tacoma för bogsering. Shift transmissionen i friläge, släpp parkeringsbromsen och lämna rattstången i off-olåst läge. För automatisk växellåda, koppla bakaxeln med hjälp av anvisningarna som medföljer din drivaxel koppling. Förbered annan draganordning eller anpassade ändringar på din Tacoma för bogsering genom att följa produktens instruktioner.
5

Gå runt RV och Tacoma, Kontroll av anslutningar på all draganordning. Kontrollera däcken och däcktryck. Testa bromsljus, blinkers och varselljus för att se till att alla lampor fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116952.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.