Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man använder RV Vitvaror

Om du laddar för en campingtur och har köpt en husbil, kanske du inte är bekant med alla detaljer i att använda en RV. Husbilar finns i många olika modeller och storlekar och kan innehålla en mängd olika bekvämligheter. Vanligtvis hittar du ett kylskåp, spis och badrum som ett minimum i en RV. Detta innebär att du behöver en strömkälla för apparater, samt ett sätt att värma upp varmvattenberedaren för duschar. Saker du behöver
Propan tank eller generator
elektrisk anslutning för camping
Visa fler instruktioner
1

Utrusta din RV med antingen en generator eller en propan tank. Det varierar från RV så som du kan använda. Vanligtvis kommer en husbil med en propan tank eller generator, medan vissa kommer med båda. Om du har köpt en begagnad husbil, kan du behöva köpa en egen generator eller propan tank. Den exakta platsen på RV för varje punkt varierar. RV och camping leverans butiker är där du kan köpa de saker som behövs.
2

Fyll din propan tank, om den inte är fylld och du måste använda en propan tank. Typiskt en propan tank kan fyllas på en mängd olika platser som en lokal bensinstation, livsmedelsbutik eller hem förbättring butik.
3

Vänd på strömbrytaren på insidan av RV för att välja " gas "eller" elektrisk "för att köra dina apparater. Med vissa husvagnar, använder du en propan tank när den inte ansluten till el i en campingplats.
4

Bifoga din elektriska kontakten till Camping el, om du är i en campingplats. De flesta husvagnar har en stor elektrisk kontakt på baksidan av RV som du bara dra ut och koppla till campingplats el. Detta gör att du kan använda el på camping och inte din generator eller propangas.
5

Ström på dina apparater på samma sätt som du gör hemma.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116939.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.