Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Steg för att felsöka en husbil

husbilar eller fritidsfordon (husvagnar) finns i tre klasser, klass A om du trivas i en buss-liknande fordon, klass B, som ser ut som en modifierad van eller klass C, en husbil mer populärt med familjer sedan början av 1970-talet på grund av dess inbyggda funktioner krocksäkerhet i dess främre yta. Oavsett vilken husbil du valt för din användning, att veta hur du felsöker din husbil kommer att hjälpa dig att spara pengar på bränsle och i arbets-och reparationskostnader. Saker du behöver
Locking gängat tanklock
Visa fler instruktioner
1

Ta din husbil för reparation så snart du kan om du ser ljuset Check Engine Kom med ett stadigt, kontinuerligt ljus. Motorn kan tyckas vara igång bra, men det är fortfarande viktigt att få det kontrollerat ut. Detta problem kan innebära att din husbil har ökat avgasutsläpp som behöver åtgärdas. Om kontrollera motorn ljuset blinkar, sluta köra och ha din husbil bogseras för reparationer.
2

Installera en låsning gas cap på bränsle öppningen av din husbil om du har haft eller vill förhindra att bränsle stöld. Dessutom har en lös eller skadad tanklocket orsakar gasen förångas. Lokalisera ett gängat tanklock på en bildelar leverans butik eller vid en RV butik. Addera 3

Lär dig att identifiera lukter i din husbil, som kan vara problemet indikatorer. Till exempel, om du luktar en söt lukt, kan du ha en kylvätska eller frostskyddsvätska läcka. Luktar bränt gummi kan innebära en överhettad koppling eller bromsar. Lukta något bränd toast betyder att du antagligen har en elektrisk kortslutning i din husbil. En kontinuerlig, ruttet ägg lukt betyder svavel, vilket är en indikator på ett problem med utsläpp utrustningen.
4

Stäng av motorn i din husbil om du måste vänta en tid innan du kör igen, så som när väntar en lång tåg att gå efter. Förutom att vålla din husbil att använda mer bränsle, tomgång din husbil motor kan vara begränsad i ditt område på grund av föroreningar och buller.
5

Minska körhastigheten om du märker ökad bränsleförbrukning under körning din husbil. Farthållaren kommer att hålla dig på en stadig, jämn hastighet. Använd minsta acceleration möjligt och göra planer för att undvika rusningstrafik under din resa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116932.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.