Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Specifikationer för 2002 Coachmen Mirada RV

Den 2002 Coachmen Mirada var en 34-fots klass A husbil. Med en Ford motor och chassi, fungerade Coachmen Mirada på vanlig bensin med back-up elektrisk generator makt. Den Mirada modellen, som sover sex, fortfarande tillverkas idag. Kuskar fritidsfordon såsom Mirada har varit på väg sedan 1964. Prestanda Funktioner
Mirada s 6,8 liters v10 motor bedömdes på 381 hästkrafter.

Ford V10 motor var standard för 2002 Coachmen Mirada. Denna husbil hade ett bränsle kapacitet på 300 liter och innehöll en backup generator och ytterligare kraftkällor. En 200-liters färskvattentank drivs på ett 12-volts efterfrågan pump, och en valfri extra generator som extern strömkälla medan camping. Den extra generator drevs av vanlig bensin. Ett reservdäck kit och Hitch ingick med denna husbil. Funktioner
2002 Mirada var vit med blå, turkos eller lila trim Addera Exteriör.

2002 Coachmen Mirada presenterade ett system för dränering avlopp med två spillvattentank, och 12 mini-brytare är placerade på passagerarsidan av bilen. Lastutrymmen var belägna längs sidorna av husbilen. En förarsidan fönsterhiss var en standard, och ytterbelysning ingår varningslampor, blinkers, clearingorganisationer ljus och bromsljus. Radio-och TV-antenner var standard. Ytbehandling var vit med trim-färgalternativ.
Inredningsdetaljer
2002 Coachmen Mirada kom med Domkrafter för stationärt bruk.

Interiören i 2002 Coachmen Mirada var rymliga och delades in i kök, vardagsrum, badrum och sovrum. Den främre förar-och passagerarsätet var hink stil, och instrumentbrädan presenterade ett 12-volts elsystem. Trä skåp och golv var med hela interiören. Markiser också presenterade alltigenom. Ytterligare inredningsdetaljer ingår två luftkonditioneringar, Domkrafter, bäddsoffa, vardagsrum och swing-up bord och stolar fat. Två tv ingick i standard 2002 Mirada. I köket ingår en tre-brännare intervall, mikrovågsugn och kylskåp. Bänkskivor i köket var laminerade. Drottningen sovrummet presenterade en piedestal bord, madrass och lagringsutrymme. En ugn och varmvattenberedare var belägna inne i husbilen. En CD /DVD-spelare var ett återkommande inslag.
Priser och Standard
ägare
kan lägga platt-tv till sina 2002 kuskar Miradas.

2002 Coachmen Mirada såldes ursprungligen för över $ 70.000. Modeller i utmärkt skick idag detaljhandeln för mellan $ 40.000 och $ 50.000. Husbil entusiaster ändrar ofta prestanda i Mirada och lägga till speciella inredningsdetaljer såsom plattskärms-tv och plysch sittplatser.
Minnas information
Mikrovågsugnar i flera 2002 Miradas hade bytas ut på grund av en defekt.

2002 kuskar Miradas utrustade med fabriksinstallerade Samsung mikrovågsugnar återkallades på grund av en defekt panel i denna apparat. Också, var bromssystemets varningssignal i några 2002 Miradas defekta och påminde bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116896.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.