Hur Hitch Plogar till Selar

Hitching en plog till en sele görs genom att fästa redskapet till en 3-punktslyften. En 3-punktslyften använder tre anslutningspunkter placerade längst upp i mitten, det nedre vänstra och nedre högra. Plogen är placerad med hjälp av hydrauliska lyft kontroller av traktorn. Detta gör att du kan höja och sänka plogen till rätt läge när den behöver användas. Saker du behöver
Hitching stift
Säkerhet klipp
Visa fler instruktioner
1

Placera traktorn för att rikta in hålen på utkastet armarna med lägre dragkrok stift plogen.
2

Höj eller sänk utkast vapen till platsen för det undre hitch stift med hjälp av hydraulisk lyft kontrollerna på traktorn. Ställ in parkeringsbromsen på traktorn och sedan stänga av motorn.
3

Demontera traktorn och rikta in hålen Åmningens arm med hålen på plogen. Säkra utkastet vapen till plogen genom att infoga en hitching stift och bifoga en säkerhet klipp.
4

Klättra upp på traktorn och använda hydraulisk lyft kontroller för att höja utkastet armen till positionen för det övre bogseringsstänger. Återställ parkeringsbromsen och stäng av motorn.
5

Placera övre skumt punkt på den 3-punktslyften på traktorn med plogen främsta hitch punkten. Sätt en hitching stift i hålen och fäst en säkerhet klipp.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116679.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.