Hur dölja din CB Antenn

frekvensband för allmänheten radio , eller CB-radio , är populära objekt bland åkarna och även bland vissa skinka radiooperatörer . Men bara för att du har en CB-radio i bilen , betyder det inte att du måste annonsera det genom att lämna in en stor , buggy sprötantenn . Om du vill dölja din antenn , det finns alternativ ute på marknaden för att hjälpa . Saker du behöver
Hidden antenn trunk kit
Skruvmejsel mutterdragare
Visa fler instruktioner
1

bort CB antenn . Skruva av CB antennen när du parkerar bilen och stuva det inne i bilen så att andra människor inte kan se det från ett avstånd eller gå av och märka det.
2

Installera en nedfällbar antenn kit . Dessa kit använder en enkel fästen som du kan installera på undersidan av bålen . Skruv fästet på undersidan av bagageluckan ( eller läppen av locket beroende på satsen ) medan locket är öppet. Kontrollera att CB uttaget är utanför bagageluckan och att du kan skruva radioantenn i den med lätthet .
3

Använd en mindre CB radioantenn . Dessa mindre antenner , som liknar antenner mobiltelefon , kan fästas med magneter eller sugkoppar till ditt fordon . Dessa antenner kontakten i radio som alla andra antenn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116608.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.