Hur du ansluter en fallskärm till en Kart

Installera en fallskärm på en go-kart kräver vissa specifika färdigheter. Till exempel ska installatören ha svetsning erfarenhet. Den snabbaste go-karts, de så kallade "superkarts," kan nå hastigheter på över 150 km /h, och bromsning karten vid dessa hastigheter kan underlättas med hjälp av en racing fallskärm. En fjäder i fallskärm orsakar rännan för att öppna och blåsa nästan omedelbart. Flera företag tillverkar racing rännor, som kan köpas för mindre än $ 500. Men kom ihåg, vissa racing fallskärmar är engångs-bruk. Saker du behöver
Måttband
Welding kit
Racing fallskärm
Stativbalk
Visa fler instruktioner
1

Mät karten s ram. Fallskärmen kommer att monteras till mitt bak på karten. Fallskärmen inte bör hindra luftflödet, vilket skulle skapa motstånd, så det ska monteras så lågt som möjligt..
2

Köp eller hitta en bärbalk att svetsa på kart s ram Vissa kart tillverkare säljer dessa balkar. Strålen är ett stål halvcirkel som är monterad som en inverterad "U" på baksidan av den kart ram. Balken är vanligtvis mellan 1 och 1,5 meter i höjd och mellan 1 och 1,5 meter bred. Varje böjd stålstång med dessa dimensioner kommer att fungera, så länge det är tillräckligt stark för att stå emot kraften av rännan öppningen.
3

Svetsa stödbalken till karten s ram.

4

Fäst fallskärm påsen till mitten av stödbalken enligt tillverkarens anvisningar. Olika fallskärm beslutsfattare kommer att ha olika fastsättningsmetoder, men de flesta kommer att ha någon typ av klämma eller krok som håller väskan på ramen.
5

Run fallskärmen s utlösarströmställaren till kart cockpit. Montera avtryckaren eller dra tråd i en plats som lätt kan nås av föraren. Den typ av cockpit mount används för bytet beror på vilken typ av fallskärm.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116570.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.