Hur Ta ljuddämpare Av en John Deere 4640

John Deere 4640 byggdes i Waterloo, Iowa 1978-1982. Den JD 4640 var en del av Iron Horses Serie av John Deere traktor. JD 4640 producerade 156,30 PTO mul-pounds av vridmoment. Denna traktor var utrustad med en 83-liters bränsletank, och en 6-cylindrig dieselmotor. Den hade en 118,5-tums hjulbas och vägde mellan 14,350 och 18,585 pounds, beroende på hur den var utrustad. Ljuddämparen på 4640 är ansluten till ett avgasrör från motorn. Borttagning och montering av ljuddämparen är ganska enkel, men tillgång till ljuddämparen kan vara ganska svårt. Saker du behöver
3/8-tums enhet ratchet och Hylsnyckelsats
Tin snips
obestämd nyckel satt
Gummiklubba
ny ljuddämpare
ny ljuddämpare klämma
ny ljuddämpare klämma hårdvara
ny ljuddämpare förlängning (tillval) katalog Ny ljuddämparen förlängning hårdvara
ny ljuddämpare förlängning klämma
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att motorn av 4640 har kyla i minst två timmar, om du nyligen har använt traktorn. Demontera bulten fästelement från främre huven stöd, med en spärr och uttag och en skiftnyckel. Ta bort bultarna från båda sidor av huven. Höj huven något för att komma till botten av Zljuddämparaggregatet. Placera två träbitar under huven på motorn för att hålla huven förhöjda.
2

bort avgaserna klämman från botten av ljuddämparen, med en spärr och uttag med en skiftnyckel. Om klämman är alltför rostig att ta med Ratchet och uttag, använd tenn snips att klippa klämman fri från botten av ljuddämparen. Addera 3

Skjut ljuddämparen upp och stänga av den avgasröret skjuter ut från motorn. Använd en gummiklubba för att hamra ljuddämparen uppåt försiktigt, om det behövs. Avlägsna Zljuddämparaggregatet helt från traktorn. Se till att tätningsbrickan avlägsnas från avgasröret sticker ut från motorn.
4

bort ljuddämparen förlängning från toppen av ljuddämparen om du ska återanvända förlängningen. Ta bort klämman från ljuddämparen förlängning, sedan vrida ljuddämparen förlängning av ljuddämparen röret. Du kan behöva använda en tång för att dra små flänsar på botten av förlängningen av ljuddämparen röret, beroende på hur rostiga de två bitarna är.
5

Installera en ny förlängning klämma, sedan den nya förlängning på den nya ljuddämparen. Montera en bricka på förlängningen styrskruven. Sätt styrskruven genom klämman, sedan installera en annan bricka på den motsatta sidan. Montera muttern på styrskruven, dra åt skruven och muttern tillsammans med en spärr och uttag, samt en skiftnyckel. Dra åt skruven och muttern ordentligt, vrid muttern 1/2-turn längre. Detta gör att du kan skaffa rätt 25 foot-pounds av vridmoment som behövs för klämman.
6

Sand avgasröret som sträcker sig från motorn ca 1 till 1-1/2-inches ner i röret , med 80-slippapper metall sand.
7

Installera en ny tätningsbricka på motorn avgasröret. Montera en ny ljuddämpare klämma över röret. Installera den nya ljuddämparen och förlängning på avgasröret. Dra åt ljuddämparen klämma cirka 1/4-tums uppåt från slutet av ljuddämparen. Använd ratchet, socket och skiftnyckel för att dra åt klämman ordentligt. Vrid muttern 1/2-turn bortom tätt att förvärva rätt moment.
8

försiktigt bort blocken av trä från mellan huven och motorn. Sänk huven baktill först att anpassa den till den bakre flänsen på den bakre huven förlängning. Installera och fäst alla främre hårdvaran på huven stöd. Använd en spärr, socket och skiftnyckel för att dra åt all hårdvara. Vrid muttrarna cirka 3/4-tums bortom tätt att uppnå minst 40 foot-pounds av vridmoment.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116566.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.