Hur man registrerar en Utility Trailer Kommersiellt i Connecticut

Nyttofordonstrailer är en trailer som du använder för en viss funktion, till exempel att dra campingutrustning eller köra din landskapsarkitektur företag. Om du bor i Connecticut, måste du registrera din släpvagn med staten Department of Motor Vehicles innan du kan använda den för dess avsedda funktion. Observera att om din släpvagn är klassificerad som en bogsera dolly - vilket betyder att den bara stöds på två hjul, snarare än fyra eller fler - som du inte behöver för att slutföra registreringen. Instruktioner
1

Samla de material som kommer att krävas för att registrera din nyttofordonstrailer. Du behöver köpebrevet för släpet och det intyg om titel, samt identifiering för dig i form av ett körkort eller militär-ID.
2

Förbered att betala den avgift som krävs. Anmälningsavgiften i Connecticut från 2011 är mellan $ 18 och $ 22,50. Du kan använda en personlig check eller postanvisning, och i vissa fall ett kreditkort.
3

Besök en plats där du kan registrera din nyttofordonstrailer. I Connecticut, innefattar detta en lokal Department of Motor Vehicles kontor, ett AAA-läge eller en licens center.
4

Ge servicetekniker med dina samlade material för att slutföra registreringen. Du måste underteckna en blankett och kommer att utfärdas en tillfällig registrering för nyttofordonstrailern. Den permanenta registreringen ska komma med posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116564.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.