Hastighetsbegränsningar för Trailers i Michigan

När du drar en släpvagn av något slag, blir körningen en helt annan upplevelse än att köra med bara fyra hjul på trottoaren. Du måste veta hur man ska hantera situationer som är specifika för körning med släpvagn i släptåg, som svajar och ökad bromssträcka. För att bidra till att begränsa de problem som är förknippade med bogsering, dikterar Michigan lag särskilda hastighetsbegränsningar för förare dragning av släpvagnar. Trailers Under 26 Feet

flesta konsument-ägda vagnar är mindre än 26 meter lång, inklusive pop-up campare, Släp, små kärl släpvagnar och mindre resor släpvagnar. I Michigan, att de fordon bogsera dessa trailers får hålla skyltad hastighet på vägarna. Till exempel, om föraren drar en släpvagn mindre än 26 meter lång färdas nedför en gata med en hastighetsbegränsning på 25 miles per timme, är föraren får köra 25 miles per timme, precis som alla auto inte dra en släpvagn. Likaså reser ner motorvägen med en skyltad hastighet på 70 km /h kan föraren av ett fordon som drar en släpvagn som är mindre än 26 meter lång för att upprätthålla en 70 mph hastighet.
Trailers Större än 26 Fötter

släpvagn som är längre än 26 meter är föremål för särskilda lagar hastighetsbegränsning i delstaten Michigan. Detta inkluderar några längre camping släpvagnar, boskap eller släpvagnar last och andra. Vid den övre delen av intervallet, är ett fordon med släp större än 26 fot förbjudet färdas med en hastighet högre än 60 mph. Denna hastighet gäller för motorväg körning. På vägar med lägre hastighetsgränser, förare av fordon som har släp längre än 26 meter kan köra skyltad hastighet så länge det inte överskrider 55 mph. Det enda undantaget är på vägar där hastighetsgränsen är 70 mph. I dessa fall, en släpvagn längre än 26 meter den högsta tillåtna hastigheten för ett fordon bogsering ökas till 60 mph.
Seasonal körning

Eftersom Michigan ligger i ett klimat där vintrarna är kalla, snöiga och isiga, är särskilda begränsningar förlängs in i vintermånaderna för att undvika olyckor. I detta fall är varje släpvagn som är längre än 26 meter förbjuds från att resa över 35 mph. Dessa begränsningar är inte alltid i praktiken, så det är viktigt att följa upp när dessa begränsningar kan vara på plats för att undvika att bryta mot lagen.
Långtradare

Traktor- släp omfattas av olika lagar och regler än vanliga personbilar bogsering släpvagnar. Om en traktor har en totalvikt på mindre än 10.000 pounds, anses det kunna färdas i hastigheter över 55 km /h där postade. Dock är alla fordon som överstiger en bruttovikt av 10.000 pounds maximerad till 55 mph oavsett postat maximala hastigheten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116514.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.