Bygga Tandem Axle Trailers

En tandem släpvagn flyttar båda hjulen samtidigt. Det används ofta för att flytta båtar eller är ansluten till ett flak. Trailern har ibland två hjul, de med fyra hjul kan väga tyngre. Anpassa
Axeln förbinder hjulen.

Även hemmabyggda vagnar kan innehålla vad som kan vara kostsamma uppgraderingar, skräddarsy din egen kan erbjuda produktiva år i bruk. Lägga förvaring för ramper eller verktygslådor kan höja värdet på ditt projekt. En lokal trailer leverans butik kan guida dig genom de minimikrav.
Axle Selection
Tandem släpvagnar används som båtsläp eftersom de vända med lätthet.

Börja med en axel paket som är klassad för bogsering du planerar att göra. Junkyards, fritidsfordon verkstäder eller lokala butiker svetsning är ett bra ställe att börja shoppa. Axlar är mycket tung och gjord av stål, så en jänta eller dolly kommer att behövas för att transportera delarna.
Safety
Vid backning ha någon bakom trailern ger du riktning.

alltid har arbetat bromsljus och blinkers på släpvagn. En korrekt montering skumt och kedjorna säkerhet kommer att bidra till att du kommer till din destination. Inspektera trailern före varje användning och kontrollera lufttrycket i däcken. Detta kommer att hjälpa till med gas körsträcka som väl. Att ha en balanserad belastning kommer att bidra med bilens hästkrafter. Om du inte är en svetsare, har någon certifierad att svetsa din säng till axeln.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116474.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.