Caterpillar D6N LGP Specifikationer

Caterpillar D6N LGP är en bandtraktor, en typ av konstruktion fordon som rör sig på spåren snarare än hjul. Spåren möjliggör för fordonet att sprida sin vikt över en större yta och därmed ha en lägre kraft per ytenhet på marken. Denna funktion gör det bandtraktor att passera mer instabil mark, t.ex. lera, snö och rika jordar. Motorspecifikationer

D6N LGP är utrustad med en Caterpillar typ C6.6 ACERT-motorn, med en förskjutning av 402,8 cubic inches eller 6,6 liter. Den har sex cylindrar och kan generera en betydande nettoeffekt på 150 hästkrafter vid 2.000 varv per minut.
Drift och specifikationer Transmission

Caterpillar D6N LGP har ett operativsystem vikt på 39,222 pounds och en maximal bränsle kapacitet på 79 liter. Den bandtraktor har en kylkapacitet systemvätskan av 9,2 liter, en hydraulisk vätska kapacitet på 7,8 liter och en slutväxel vätska kapacitet på 1,8 liter. Dessutom har det en driftspänning på 24 volt och en generator-strömförbrukningen av 95 ampere. Den D6N LGP är utrustad med en hydrostatisk typ överföring. Den har fem framåt och fem växlar bakåt och kan uppnå en maximal hastighet framåt 6.2 miles per timme och en maximal hastighet bakåt på 7,2 MPH.
Mått

Den D6N LGP har en bredd över spåren 8 meter, 2 inches, en höjd till toppen av hytten på 10 fot, 2 tum och en längd av spår på marken av 10 fot, 2 tum. Den bandtraktor har en markfrigång på 1 fot, 3 inches och en längd, exklusive bladet, 12 fot, 3 inches.
Underrede specifikation

Caterpillar D6N LGP genererar 4.8 pounds per kvadrattum av tryck. Den har en yta markkontakt på 8122 kvadrat inches, en vanlig sko storlek på 33,1 inches och 46 skor per sida. Dessutom har det åtta bandrullar per sida och har en spårvidd av 7 fot, 1 tum.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116405.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.