Hur man bygger Traktor Skärmtak

En traktor canopy kan bidra till att göra uppgiften att köra en traktor mycket trevligare än vad den annars skulle vara. Den grundläggande användningen av en traktor kapell är att skydda föraren från elementen, främst regn och sol. Medan skärmtak är tillgängliga från gårdsbutiker, kan deras pris vara oöverkomliga när du har material hemma för att bygga din egen. En grundläggande canopy kan byggas med hjälp av lite mer än ett par bitar av virke och lite duk. Saker du behöver
Måttband
2x4 virke
Wood såg
Skruvar och muttrar
Borrmaskin
Screwdriver bit
borrkrona dimensionerade för att matcha storleken på bultar
Trä skruvar
Canvas tarp
Häftpistol
Visa fler instruktioner
1

mäta den ungefärliga området av traktorn som du vill täcka med trädkronorna , men var noga med att undvika att täcka avgasskorstenen. Det är tillrådligt att montera huven lägre än avgasutloppet på traktorn.
2

Skär 2x4 timmer till storlek för att skapa den övre ramen för kapellet samt fyra vertikala upprättstående stöd. Den soltaksram måste ha formen av en rektangel eller en kvadrat. Placera bråte på marken i form av den övre soltaksramen och säkra ihop bitarna med träskruv.
3

Bestäm fästpunkterna för de fyra upprättstående stödstyckena. De bakre fästpunkterna bör vara på insidan av traktorns fendrar, strax bakom förarsätet. Montera den främre stolpen stöder nära de bakre vertikala stöden och vinkla dem till framsidan av ramen. Den viktigaste faktorn är att undvika att montera stöden på ett sätt som hindrar inresa eller utresa från traktorn.
4

Säkra de upprättstående stöden på plats på traktorn genom bultning dem till det inre hjulet brunnar av traktorn. Använd borren att förborra två skruvhål för varje stöd för att säkerställa strukturens stabilitet. Kör skruvarna genom de förborrade hålen och fäst dem ordentligt på traktorn med muttrarna.
5

Fäst övre soltaksramen till toppen av de fyra stolparna, med träskruv för att fästa bitarna tillsammans.
6

Lay tarp över toppen av trädkronorna och använd häftpistol för att fästa den vid trästomme för att slutföra installationen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116391.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.