Lägga spår till Jordbrukstraktor

Under senare år har användningen av spår på jordbrukstraktorer blivit mer populär som bönder har erkänt de dubbla fördelarna av att minska jordpackning genom att sprida traktorns vikt mer jämnt på marken. De har också ett effektivare utnyttjande av en traktor makt genom att eliminera hjulslirningen som upplevs vid användning av traditionella hjul och däck. Traditionellt hade bönderna att köpa traktorer som såldes med fabriksbyggda skensystem, men nu eftermarknaden spår kit finns som kan monteras på traktorer från de flesta tillverkare. Dessa kan monteras av någon med kompetenta verkstad kompetens och lämplig utrustning för att flytta spåren på plats. Saker du behöver
Set med fyra spår
stöttning utrustning
Traktor stöder
Lifting hissar
Verktyg
Visa fler instruktioner
Source en lämplig Aftermarket Track System

1

Prata med din lokala jordbruksmaskiner återförsäljare eller söka på Internet för att forska tillgängliga eftermarknaden skensystem för jordbrukstraktorer.
2

fastställa storleken på spåren som du behöver för jordbruk uppgift du vill åstadkomma. Se till att de är kompatibla med din traktor.
3

Beställ ett spårsystem som är särskilt utformade för att monteras på ditt märke och modell av traktorn. Tid din beställning att se till att det finns tillräckligt med tid mellan leverans och den tidpunkt när du vill börja använda spåren för att systemet ska monteras på traktorn.
Passande spår till en Jordbrukstraktor

4

Lyft traktor med domkrafter och stödja den ordentligt. Ta bort de fyra hjulen.
5

Montera fästena som kommer att stödja spåret enheterna till traktorns fram-och bakaxlar.
6

Använda tunga lyft, flytta spåren på plats en i taget, så att de kan fästas till konsolerna banstödet och spåret drivande hjulen kan skruvas fast på hjulnaven i slutet av varje axel.
7

Se alla muttrar och bultar är åtdragna med rätt moment rating, sänk sedan traktorn från sina fästen.
8

Testa spårsystemet för korrekt drift. Om allt fungerar som förväntat, är din traktor och nytt skensystem redo att kom till jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116183.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.