Pulverlackering Tips

Pulverlack används för att avsluta metallföremål såsom bilar, cyklar och motorcyklar och är ett alternativ till målning. Denna teknik ger en slitstark och professionellt utseende färg beläggning job.The pulver är klar genom att baka eller upphettning. En kemisk reaktion inträffar under uppvärmningsprocessen, känd som tvärbindning, vilket förbättrar hållbarheten. Det är bäst att ha lite erfarenhet innan du försöker pulverlackering, men det finns några tips att följa om det är första gången. Framställning

Förbered ytan före pulverlackering så att materialet kommer att ordentligt hålla sig till objektet. Objektet måste vara helt isär och alla delar som inte tål värme, såsom plast, bör avlägsnas. Den delen bör rengöras noggrant från smuts, olja eller fett. Före applicering av pulver, bör en ren presenning täcker området där du arbetar. Detta ark kan enkelt kasseras när beläggningen är klar. Tillämpning av pulvret till hörn och djupa sprickor kan vara svårt Addera Coating

. Placera del upp och ned så att materialet faller in i dessa svåråtkomliga områden. Sänkning av lufttrycket kommer att hindra pulvret från att blåsa bort från hörnen och sprickor. Det finns olika storlekar av munstycken för pulvret beläggningsanordningen. Använd den rätta för den typ av objekt som belagd. Se till att pulvret inte är för tjockt eller hängande kan uppstå efter objektet bakas. För att undvika detta, använd en lägre spänning och kortare spraya tid.
Bakning

pulverlackerad posten måste vara bakat, men kan inte kokas i en ugn som används för livsmedel. Möjligen med en ugn köpt på en sparsamhet butik, som är i gott skick, skulle vara tillräckligt. Giftiga rökgaser kommer att släppas under uppvärmningen. Om objekten bakas längre än regisserad av tillverkaren, kan det orsaka färgseendet.
Temperatur

Testa ett behandlat objekt i ugnen före bakning själva delen att se till att temperaturen är korrekt. Den pulverlackerad delen bör bakas på tillverkarens föreslagna temperatur, även punkter som omfattas med en termo-stelningspulver vanligtvis bakas mellan 350 till 400 grader Fahrenheit. Denna temperatur gör det möjligt för pulvret att smälta och skapar en jämn beläggning. Om rätt temperatur inte används, kan föremålet ha en matt finish, i stället för blank och slät en. Materialet kommer också att inte härda ordentligt om felaktig temperatur används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116171.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.