Hur man gör en Cargo Trailer

En last trailer kan göras genom att omvandla en gammal pop-up husvagnen. Ramen för husbil används som bas för last trailer, så att du kan använda den befintliga utformningen och axel utan att bygga en ny trailer från scratch. Pop-up campare är byggda på ett stativ som lätt kan återanvändas när du har skalat utsidan. För att göra detta måste du först hitta en gammal pop-up husbil ska användas för projektet. Saker du behöver
Begagnade pop-up
husvagnen Tigersåg
brytjärnet
Sledgehammer
Borrmaskin
Måttband
Plywood
Bordssåg
Lag bultar
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skär plast taket bort av pop-up husbil med tigersåg. Ta taket bort för släpvagnen och ställ den åt sidan.
2

Avlägsna metall sidospår bort av släpet med hjälp av spett och slägga.
3

Skala av insidan av trailern genom att ta bort skåp, sängar, disk eller andra föremål. Skär skåp med tigersåg. Du kan också använda borrmaskin för att avlägsna eventuella skruvar som används för att fästa föremål på ramen.
4

Ta bort alla mattor och dra upp golv med hjälp av spett. Dra ut alla ledningar under golvet eftersom det inte kommer att behövas.
5

Släng allt material och ta bort allt annat material tills bara den nakna ramen är synlig.
6 < p> Mät bredden och längden av trailern med måttband. Överför mätning för en plywoodskiva. Skär plywood med bordet såg. Använd en extra plywoodskiva om man inte är tillräckligt för att täcka ramen.
7

Placera plywood på ramen. Borra hål om plywood och in i ramen med borrmaskin.
8

Infoga fördröjning bultar i hålen och dra åt med hylsnyckel. Installera en ljus kit till släpvagnen eller använda ledningarna för de befintliga lamporna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116161.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.