Typer av framhjulsdrivna bilar utan Struts

Modern dag, framhjulsdrivna amerikanska bilar är lätta i vikt, och en del kommer utan traditionella stöttor. När de infördes i slutet av 1970, presenterade framhjulsdrivna bilar konsolideringen av motorn, differential och växellåda hårdvara i tunga unibody bil ramens framsida. Deras andra framträdande var den oberoende McPherson fjäderben fram-fjädringssystem. Suspensionen s skruvfjäder och stötdämpare minskade chassi vibrationer över gropiga vägar. Honda Accord 2011

Alla coupé och cabriolet modeller av denna bil, oavsett om drivs av en 2.4L fyrcylindrig eller en 3.5LV6 motor, med en fem-eller sexväxlad manuell växellåda eller en femstegad automatisk växellåda, har en oberoende främre dubbla triangellänkar suspension. Den kompakta fjäderben fjädring är mer lämplig för mindre bilar. En stor bil, som Honda Accord, kräver en suspension som ger bättre kontroll och stabilitet vid svängar. Dess dubbla triangellänkar suspension består av två A-formade armar, var och en kopplad till chassit och hjulet. Dessa armar hus fjädrarna och stötdämparna som minskar bil skramlande och gunga. Addera Audi A4 2011

Audi A4 sedan, en stor lyxbil, har en automatisk transmission framhjulsdrift och 2L fyrcylindrig turboladdad motor. Dess främre hjulupphängningen är en krängningshämmare-aktiverade, icke-fjäderben system, som har en ny version av dubbla triangellänkar suspension: a fem-länkar framvagn. Denna suspension armar är inte fast som de konventionella dubbla triangellänkar armar. Dess två triangellänkar armar skapas genom att förena dem på fem ställen så att varje arm är en separat komponent. Denna extra flexibel fjädring ger bättre väg dragkraft, absolut nödvändigt för en stor bil som Audi A4.
Mazda 6 2011

Mazda 6 familjen sedan gör hög prestanda som en sportbil. I Sport Mazda 6 kombi med en bas 2.5L fyrcylindrig motor har framhjulsdrift. Det har en oberoende dubbla triangellänkar främre hjulupphängningen med en främre krängningshämmare. Samma icke-fjäderben fjädring är också med i andra Mazda 6 2011 modeller, såsom 3.7l V-6 motor S Grand Touring och S touring plus modeller och 2.5L fyrcylindriga jag touring och jag Grand Touring modeller.

Chevrolet Corvette

1953 genom 1962 original Corvetter, 1963 till och med 1967 andra generationens Sting Rays och 1968 genom 1982 tredje generationens Corvetter presenterade oberoende front-bladfjäderelementen suspensioner gjort tunga stämplade stål metall som lagt mycket till bilarnas vikt. 1984 till 1996 fjärde generationens Corvetter hade självständiga, tvärställda, front-single upphängningar bladfjäder gjord av lätt glasfiber. Samma suspension återigen dykt upp i 1997 till 2004 femte generationens Corvetter, tillsammans med förbättrad prestanda, ett nytt, racebil-stil, lång-kort A-arm design och krängningshämmare bilagor bar. De nuvarande sjätte generationens Corvetter har en omdesignad version av denna oberoende bladfjädrar främre hjulupphängningen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116153.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.