Hur höja kroppen på en Bobcat Skid-Steer

Kroppen, korrekt kallas förarhytten, en Bobcat Minilastare måste vara i uppfällt läge för att komma åt den hydrauliska oljefiltret och kopplingar kontroll när reparation eller underhåll krävs. Lyckligtvis gjorde ingenjörerna på Bobcat ett bra jobb med att utforma hyttfästen, vilket gör detta en ganska enkel operation. Saker du behöver
19mm socket
kort förlängning
Ratchet skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla lösa föremål, såsom handskar, hårda- hattar eller verktyg från hyttinteriör.
2

Leta hytten fästskruvar i de främre hörnen av hytten. Dessa är placerade i botten av hytten på båda sidor av dörröppningen.
3

Använd 19-mm uttag för att vända nötterna i en moturs riktning för att ta bort dem. Avlägsna fyrkantsbrickan hittar under varje mutter samt.
4

Stå på översta steget på lastaren och placera ena handen stadigt på botten av både nybörjar hjälpa ledstänger. Du måste lyfta stadigt på båda skenorna för att höja hytten. Var noga med att lyfta hytten tills den låses på plats.
5

Sänk hytten när du är klar genom att lyfta hytten en aning och skjuta in på låsmekanismen på gasen hytten stöd kolv. Detta frigör låset och tillåter noggrann sänkning av hytten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116113.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.