Så här aktiverar du en hög tomgång på en 2006 Dodge 2500

Den 2006 Dodge Ram 2500 är en 3/4-ton tunga pickup tillverkningen av Chrysler Group, LLC. Modeller tillverkade efter 2001 var utrustade med en kraftfull turbo dieselmotor och högt tryck, common-rail bränsleinsprutningssystem. Enligt Edmunds.com är 2006 Dodge Ram 2500 motor en mycket tillförlitlig. Men om din tomgång är låg, ökar det är en relativt enkel process som involverar justera en bult på tomgång Air Control (IAC) ventil i insprutningssystemet. Saker du behöver
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din 2006 Dodge 2500. IAC ventilen är placerad långt bak brandvägg, bakom motorn. Flytta den stora, svart plast slang ur vägen genom att lossa klämmorna i båda ändarna av slangen. Ta bort motorkåpan.
2

Lokalisera spjällhuset kabeln. Titta direkt över motorrummet och hitta en rund komponent med två skruvar och två slangar. Addera 3

Leta justermuttern. Detta är en skruv som hjälper till flödet av lufttrycket till motorn, beroende på hur löst eller tight det är på gasvajern.
4

Använd skiftnyckel och vrid justermuttern motsols för att öka tomgång. Detta kommer att vara en grov uppskattning sväng. Förvandla din bil på. Tryck på gasen och sedan bromsarna. Din pickup ska nu tomgång ca 500-800 rpm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116107.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.