Hur man testar en elektrisk koppling på en snöplog

Elektriska kopplingar används ofta i större traktorer och snöplogar engagera skärbladen eller plöjning mekanismer. När dessa kopplingar inte ingripa eller det är en förlust av makten till plöjning mekanism, kan orsaken vara ett antal problem. Felsökning den elektriska kopplingen på en snöplog kan göras hemma, och om processen för att testa det varierar beroende på modell, är den allmänna metoden densamma. Saker du behöver
Jack eller lift
Jack står och säkerhet stödjer
Voltmeter
Visa fler instruktioner
Testa Engagerande System
1

Place plogen på en hiss eller höja den med en domkraft tillräckligt hög så att du kan arbeta under den. Säkra det med pallbockar eller stöder säkerhet.
2

Ta säkerheten täcker under plogen att exponera den elektriska kopplingen systemet. Dessa kan enkelt tas bort genom att dra dem bort från kroppen av plogen. När de tas bort, bör du kunna se kopplingen systemet som driver plöjning mekanismen.
3

Slå på snöplogen och låt den gå i flera minuter. Har en partner engagera snöregulator plogen kopplingen medan du visuellt inspektera underredet av fordonet. Med kopplingen inkopplad, ska plöja mekanismen lägre. När kopplingen är urkopplad, bör plöjning mekanismen flytta upp så att fordonet kan köra utan plöjning. Om det inte finns någon rörelse i underredet, det finns förmodligen en anslutning fråga.
4

Vrid snöplogen off. Lokalisera kopplingens ledningar kontakten på toppen av ramen nära basen av motorn. Koppla ledningarna kontakten från kopplingen genom att dra isär kontakterna och trådarna. Eftersom ledningarna kontakten lossnar, bör kopplingen frikopplar. Om det inte lossnar, finns det ett problem med ström till den elektriska kopplingen.
5

Testa utspänningen från den elektriska kopplingen med en voltmeter. Det finns två kablar dragna till sladdkopplingsdonet. Testa den tråd som inte är jordledningen med voltmetern. Den jordkabel kommer att ha en noll utspänning. Om den andra tråden är att sätta ut lite eller ingen spänning, det finns en makt problem med den elektriska kopplingen.
Testa engagerande Switch
6

Stäng plogen bort och dra engagerande omkopplaren tillbaka att koppla plogen mekanismen. De flesta snöplogar kommer bara slå på när plogen är frikopplad.
7

Starta motorn av snöplogen samtidigt kopplingsmekanismen urkopplad. Med motorn på, koppla in kopplingen så att den sänker plöjning mekanismen. Upprepa detta flera gånger. Om brytaren inte sänka mekanismen eller pinnar switch, det finns ett problem med den elektriska kopplingen växel.
8

Stäng av snöplogen motor. Inspektera området runt kopplingen för tecken på rost, röta eller skada. Rost och löst skräp i switch axeln kan orsaka problem med den elektriska kopplingen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116098.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.