Hur man byter kuggstångskonstruktion Enheten för Ford Taurus

På en Ford Taurus, är servostyrningen styrs av en kuggstångsdrivna set, vilket är det vanligaste servostyrningen. Efter flera år av slitage eller felaktigt underhåll kan en kuggstång system misslyckas och behöver bytas ut. Kuggstångsstyrning system kan bli förorenat om slangarna försämras eller om styrservoolja är förorenad av externa vätskor eller fukt. Byta en kuggstångsdrivna systemet kan göras med rätt verktyg och några grundläggande fordonsindustrin kunskaper. Saker du behöver
Bil ramper
Wheel klockor
stjärnskruvmejsel
Replacement Kuggstångsstyrning set
Mutterdragare
Rag
Pan
Hylsnyckel med extensions

Visa fler instruktioner
1

Kör din bil på ramper eftersom du kommer att behöva arbeta bekvämt under den. Center ratten när hjulen är helt på ramperna. Placera bilen till parken och sedan för att förhindra rullning, sätta hjul klockor bakom bakhjulen.
2

Töm styrservoolja i en kastrull. Använd dig trasa för att torka bort all smuts och smuts som kan ha samlats på slangarna servostyrning. Med hjälp av mutterdragare, ta bort slips länkhuvuden.
3

Lossa den flexibla kopplingen som förbinder axeltappen på gallret till rattstången. Kopplingen kommer att inrymmas i en skyddande plast känga. Du bör kunna böja plasten tillbaka för att få till kopplingen, eller så kan du skruva loss den med hjälp av en Phillips skruvmejsel.
4

Ta hydraulrören från racket med din mutterdragare. Var noga med att inte vrida ratten när rören tas bort eller styrservoolja kan läcka ut. Nästa bort de två klämmor som håller kuggstångsstyrning till brandväggen. Du kommer att behöva använda en socket förlängning för detta.
5

Dra kuggstångsdrivna enhet genom öppningen på vänster sida. Ta dragstängerna från den gamla enheten eftersom du kommer att använda dem på den nya. Sätta den gamla enheten åt sidan.
6

Skjut den nya kuggstångsstyrning setet i tillgången hålet och se till att den sitter ordentligt i monteringsläge. Med hjälp, få den flexibla kopplingen tillbaka till kuggstångsdrivna s axeltapp sitter under huven. Ta din tid rada upp kopplingen och axeln.
7

Ersätt hydraulledningarna samtidigt observera deras vridmoment. Montera den nedre tappen och ersätta de vänstra och högra klämmor. Sätt dragstängerna från föregående enheten på nytt.
8

Fyll upp makten reservoaren steering fluid. Långsamt tillbaka bilen bort av ramper och testa servostyrning i långsam hastighet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116087.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.