Internationell Medium Duty Truck Information

Många företag behöver för att leverera produkter inom ett visst område , men inte har behov av en stor semi - truck . Den medeltunga lastbilar , såsom de som erbjuds av International , gör små till medelstora företag rätt storlek fordon som matchar deras begränsade behov . Klassificering

Internationals medeltunga lastbilar finns inom klasserna fyra till sex , allt i vikt från 14,001 pounds till 26,000 pounds . Denna klassificering gör att lastbilar att flytta olika objekt för försäljning och leverans .
Funktioner

International erbjuder tre linjer av medeltunga lastbilar . Den TERRASTAR lastbilen har en öppen säng för lastning smuts eller skräp , medan Citystar är byggd för att leverera varor inom ramarna för smala vägar och trafikerade korsningar . Durastar erbjuder kraft och komfort för en hektisk leveransplan över längre avstånd .
Överväganden

När du köper en internationell medeltunga lastbilar , tänk på att varje lastbil har sina lastgränser . Beroende på den avsedda användningen , arbeta med trucken återförsäljare för att styra ditt slutliga köpbeslutet .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116068.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.