Hur man installerar Soft Seal på en sufflett

Tätningslister är bitar av gummi material som används för att fylla foder i dörrar, fönster och andra leder i bilen för att förhindra kraftig vind, luftdrag, regn och andra element väder från komma in i bilen när den är stängd. När en tätningslist behöver bytas, har du förmodligen märkt fuktig mattan, sur lukt i tyg eller mattor inne i bilen eller om du kan höra vinden filtrering genom sprickor eller öppningar mellan remsorna och bilen ram eller fönsterbräda. Installera Mjuktätning remsor varumärke väder på din suffletten kommer också att innebära att inspektera och byta ut gamla tätningslister längs fönstren och dörren, eftersom de är anslutna till suffletten. Saker du behöver
mjuka remsor Seal väder
Popsicle pinne
trasa
Skruvmejslar (platt huvud och Phillips) katalog släppmedel och lösningsmedel
Rakblad
Liten rutan skrapa /fasta tandborste
Replacement skruvar och fästen
torra handdukar
bil och fönsterputs
Vatten
Visa fler instruktioner
1

skriva ner året, Märke och modell på din cabriolet. Titta på insidan och utsidan av dina konvertibla tak och notera områden som kallas fabrik luckor, där det inte finns någon gummilister närvarande. Skissa layout i den aktuella gummilister, notera dessa luckor noggrant, och ta bilder för framtida referens.
2

flytta runt bilen och rulla ner fönstren. Undersök gummilister i dessa områden, liksom de alla passar ihop och ansluta till din cabriolet tak. Inhandla nödvändiga installations material, inklusive de nödvändiga Mjuktätning remsor.
3

Sänk suffletten och börja med att arbeta runt fönstret höljen och släppa några spännen eller ta bort skruvarna som behövs för att komma åt installerad gummilister. Arbeta dig runt bilen i ett cirkulärt mönster, med början på passagerarsidan ytterdörren, för att hålla ordning.
4

Använd dina tång för att börja dra bort den gamla gummilister. Betyg nedanför remsorna med ditt rakblad för att ta bort dem helt. Ta bort eventuella limrester, med rakblad för att försiktigt skrapa bort det.
5

Spray ett släppmedel för att avlägsna eventuell kvarvarande lim och torka bort med en trasa. Städa ur frisättningsmedlet med en fuktig handduk och torka sedan med en annan.
6

Använda din skiss som en guide till där de nödvändiga luckorna och band ska placeras applicera ett tunt lager av det nya bindemedlet eller lim till gummilister och fönster eller tak ramsektion du arbetar med. Montera Soft tätningslist väder till panelen och skjut den på plats med hjälp av fingrarna, sedan använda en Popsicle pinne att ordentligt stoppa bandet på plats och torka bort eventuella rester med en fuktig trasa. Låt torka i en halvtimme.
7

bort gummilister från konvertibla trädkronorna. Ta bort några skruvar eller bilagor att komma remsorna och använda din rakhyvel och lim remover för att försiktigt dra bort den gamla gummilister. Torka bort eventuella limrester, applicera sedan ett tunt lager av det nya bindemedlet till ersättare remsan och soltaksramen och installera de nya Soft tätningslister.
8

Flytta till den del av taket gummilister som rymmer den bakre glaset, i förekommande fall, och ta försiktigt bort fästena som håller glaset säker. Stöd panelen glas på plats och ta bort den gamla gummilister med samma process, och sedan installera de nya mjuka remsor och torka bort överflödigt rester. Sätt tillbaka glaset och stödtrådarna.
9

Tvätta fönstren och taket på bilen försiktigt och kontrollera om något läckage från felmonterad remsor och använda samma process för att ta bort och installera remsor att justera efter behov. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116047.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.