Hur man fixar ett trasigt Volvo Switchblade Key

Om du har en Volvo switchblade nyckel som inte fungerar korrekt, kan du gräva in och fixa det. Men du måste vara ganska händig med dina verktyg eftersom det är ingalunda en snabb eller enkel fix. Du kommer också att behöva en extra nyckel med samma komponenter så att du kan ersätta något som är trasigt i din ursprungliga nyckel för att få det att fungera igen. Saker du behöver
Reservnyckel
Razor Skruvmejsel
såg
JB Weld
Visa fler instruktioner
1

Ta ut nyckeln ur batterilådan . Ett litet vridmoment skruv håller dem samman. När du tar bort det, du har nyckeln och flip mekanism, som är i en plastlåda, skild från batteriet.
2

Ta rakhyveln sågar och skär plast söm runt kanterna på nyckel. Skär inte förbi sömmen, men bara tillräckligt för att bryta sömmen så att du kan bända nyckeln isär.
3

Bänd switchblade nyckeln försiktigt isär med hjälp av en vanlig skruvmejsel och ställ in båda halvor mekanismen ner så att du kan titta inuti. Undersök glasparti som innehåller sändare och se till att den är i ett stycke. Titta på de två flikarna som passar till nyckeln för att hålla det och få det att vända. Om flikarna fästs utanför så ska du ersätta dem med flikar från din extranyckel, där du kan också behöva skära upp för att komma till det inre arbetet.
4

Stäng switchblade nyckel efter att du har ersatt delar. Med fodralet stängt, fungerar mekanismen för att kontrollera att alla delar är på rätt ställen. Om nyckeln fungerar igen, placera en tunn söm på JB Weld längs kanterna som du skär, sedan tillbaka nyckeln till batteriet med momentskruv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116017.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.