Felsökning av en Massey Ferguson 180 Traktor

Massey Ferguson 180 traktor, som har 54 hästkrafter, använder en fyrcylindrig motor och styr med en två-hjulsdrift. Traktorn tillverkades mellan 1964 och 1975 och ofta lider av motorproblem. Du kan lösa många problem med enkel felsökning, men allvarliga motorproblem kan innebära traktorns transmission kräver reparation. Nya traktordelar kan vara svårt att hitta, vilket gör det billigare att ersätta traktorn istället för att försöka reparera den. Saker du behöver
Bensin
Vätskor
Visa fler instruktioner
1

Undersök gasreglaget och skjut den framåt. Detta kan lösa problemet med en traktor som inte startar. Försök starta traktorn. Om det inte startar, fortsätt felsökningen.
2

Undersök Massey Ferguson 180 s slangar. Kontrollera eventuellt läckage genom att köra en torr handduk över slangarna. Om handduken blir blöt, kan slangarna lider av läckage och kan behöva ersättas. Addera 3

Refill motorn vätskor. Öppna gastank och fylla på bränsle.
4

Starta traktorn. Använd kopplingen för att växla. Om traktorn inte växla eller griper upp, har motorn problem, och du kan behöva byta överföringen.
5

testa batteriet. Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid nyckeln medurs, till batteriet positionen. Slå strålkastarna på. Om de inte lätt, måste batteriet bytas.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115946.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.