Hur man byter Mobile Vindruta i en Jeep Wrangler

En av de bästa sakerna med att äga en Jeep Wrangler är förmågan att göra justeringar i farten och delar reparation själv med lite tid, verktyg och know-how. Vindskydd på Wrangler är konstruerade för enkelt underhåll, oavsett om du fäller ner medan äventyr off-road eller du behöver byta ut den på grund av chip, spricka eller splittras skador. Allt du behöver för att reparera eller byta ut vindrutan finns på din lokala Jeep återförsäljare serviceavdelning eller din lokala delar butik. Saker du behöver
Vindruta reparation Smör kit
eller spackel
Saxar
Helper Review Handskar (2 par) katalog Fönsterputs
Fönster packningar
trimmerlina

Visa fler instruktioner
1

Tag på handskarna. Använd din kniv för att ta bort gummit yttre trim omger den befintliga vindrutan.
2

Skär ett 3-fot-lång bit av vindrutan tråden ingår i reparationssats. Använda kroken verktyget ingår i satsen, din tråd center på kroken verktyget och skjut in kabeln i övre vänstra hörnet av vindrutan mellan ramen och den inre trim.
3

Seat din hjälpare i bilen och ha henne dra tråden igenom mellan glaset och packningen. Från utanför Wrangler, kommer du ta bort kroken verktyget.
4

Fäst T-handtagen som ingår i satsen till ändarna av kabeln. Fäst tråden på handtagen genom att trä den genom hålen i handtagen.
5

Ta T-handtag, en per person, och köra tråden längs vindrutans kant förrän den har separerat från inre tätningen. Med din hjälpare s bistånd, ta bort glaset från Wrangler.
6

Rengör nya vindrutan och smörj den med fönsterputs. Applicera lösningen frikostigt längs alla kanter på nya Wrangler vindrutan och båda sidor.
7

Placera den nya packningen innanför vindrutan, driver den runt ytterkanten med händerna. Börja i övre förarsidan hörnet och arbeta dig runt tills hela packningen är på plats.
8

String linan i packningen läppen, runt hela omkretsen. Packningen läppen är på vindrutan innersida och gör packningen dras över Wrangler metall vindruteramen. Liberally gälla fönsterputs till nytt gummi vindrutan packning.
9

Lyft den nya vindrutan på plats i ramen med din hjälpare s bistånd. Ta tag i trim linjen på packningen interiör och dra den försiktigt, så att ramen att överlagra glaset och packningen. Arbeta långsamt och styra den för hand tills hela glaset har satt in packningen och ram.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115930.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.