Specifikationer för en Caterpillar väghyvel

väghyvlar, ofta används inom gruv-och till lönegrad och kontur mark för vägar, finns i många varianter. De kan väga från 15 ton till över 60 ton, med längden av bladet som används för att forma jorden sträcker sig från 12 fot till 24 fot. Caterpillar, känd över hela världen för sina rader av tunga anläggningsmaskiner, erbjuder en mängd olika väghyvlar. Klassificering

Caterpillar väghyvlar kommer i två klasser: standard och gruvdrift användning. Standard väghyvlar är inriktade mot bygg jobb till exempel finjustera slutbetyget för vägbeläggning. Mining väghyvlar är gjorda för hårdare förhållanden, men fyller samma funktion att skapa vägar, även om med mindre precision eftersom vägbanor inte kommer att beläggas.
Hästkrafter

Kraften tillgängliga i Caterpillar väghyvlar varierar från 128 till 533 hästkrafter. Mer hästkrafter möjliggör grader för att flytta stora mängder material, klättra brantare stigningar och öka toppfarten.
Blade Bredd

Bladbredd avser dimensionen av bladet, även kallad plogbladet, det kommer i kontakt med vägbanan. Ju bredare bladet, desto större mängd av material som får klassificeras i ett pass, vilket minskar antalet passerar behövs till grad en yta. Klingdiametrar varierar från ett minimum av 12 meter för vanliga väghyvlar till 24 fot för gruvdrift väghyvlar. Addera Gross Vehicle Weight

vikt Caterpillar väghyvlar varierar från 31.891 till 137,694 pounds. Högre brutto-fordonsvikt ger mer motstånd för att halka, så att operatörerna att ta itu med brantare stigningar. Tyngre väghyvlar fungerar också bättre för att flytta tunga material och prestera bra i tuffa arbetsförhållanden.
Transmission

Caterpillar väghyvlar kommer med flera transmission alternativ. Bland dem är automatisk med elektronisk powershift och direktdrift, powershift, och mellanaxeln. Addera Bromsar

grund av de stora krafter är starka bromssystem krävs i väghyvlar. Tillgängliga alternativ inkluderar både olje-manövrerade och olja-skivbromsar.
Höjd Framaxel Center

Avståndet från marken till mitten av axeln avgör hur stor ett objekt väghyvlar kan passera. Distans-intervallen från ca 23 inches på de minsta väghyvlar till 34 inches på den största.
Bladspetsen Range

Vinkeln på bladspetsen förändrar kontaktvinkeln mellan grader och det material som är graderad, ger föraren alternativ i utformningen av materialet. Bladspetsen varierar mellan 5 grader bakåt till 40 grader framåt.
Maximalt sågdjup

maximala skärdjupet hänvisar till hur långt under däcken bladet kan nå in i varje givet material. Ju större den maximala skärdjupet, desto färre passeringar som behövs för att ta bort material.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115889.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.