Hur man Välj en ATV vinsch

Terrängfordon kan ofta hamna fastnat i lera eller liknande klibbiga situationer. Den som driver en off-road fordon och tillbringar tid på platser där fordonet kan fastna bör ha en ATV vinsch, som också kallas en återhämtning vinsch. Vinschen hjälper fria fordonet från klibbiga platser som lera och ger mer tid för terrängförhållanden. Instruktioner
1

Bestäm minsta betygsatt linje dra för fordonet. Enligt Offroaders.com, beräkningen för minsta nominella linjen pull för en off-road fordon är bruttovikten på fordonet multiplicerat med 1,5. En ATV vinsch behöver åtminstone att minst betyget linje pull. Typiskt, har lite extra linje pull är idealiskt eftersom lera lägger extra vikt på grund av sug.
2

Bestäm önskad linje hastighet. Linjehastighet är den hastighet med vilken linjen dragés. Enligt i99.net finns två ledvärdessignalerna alternativ: planetariska och snäckväxel. Den planetariska är snabbare att dra, men också värms upp snabbare. Den Snäckväxeln är långsammare, men är också långsammare att värma upp.
3

Bestäm önskad linjetyp. Det finns två tillgängliga linjetyper: stål och syntet. Stål är starkare och mer hållbara, men det kan orsaka brännskador om det blir för varmt, och är tyngre. Syntetiska linjer är lätta och säkrare, men kräver mer underhåll och skötsel.
4

Titta på monteringsalternativ. Montering har två alternativ: Att integrera ATV vinsch i fordonet eller avlägsna montering. Den fjärrmontering är mer mångsidig och kräver inte fordonets ändringar. De integrerade montering ger bättre skydd.
5

Välj en ATV vinsch som matchar preferenser för material och hastighet, och som är tillräckligt stark för fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115807.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.