Hur man använder servoreglagen på Minilastare

Kontrollerna på en minilastare är enkla att lära sig , men ta praktiken att bemästra . Föraren måste samordna sina händer och fötter för att samtidigt manövrera bommen , skopan och hjulen . En minilastare kan vara små jämfört med andra anläggningsfordon , men det är fortfarande en kraftfull bit av maskiner som måste behandlas med respekt och drivs med omsorg . När du har fått kläm på det , men , du ska dragande och klassificering som ett proffs . Instruktioner
1

Kontrollera farten med hjälp av gasreglaget till höger om förarsätet . Skjut spaken framåt för att röra sig snabbt , och dra den tillbaka för att sakta ner .
2

Höj och sänk bommen med vänster fotpedal . Sväng pedalen tillbaka för att höja bommen och svänga pedalen framåt för att sänka den .
3

kontrollera vinkeln på skopan med höger fot pedal . Sväng pedalen tillbaka att rulla skopan tillbaka och skopa , och svänga pedalen framåt för att rotera skopan framåt och dumpa innehållet .
4

Steer använda de två vertikala handspakarna på vardera sidan av förarens säte. Sväng vänster genom att dra den vänstra spaken bakåt och trycka den högra spaken framåt och sväng höger genom att dra den högra spaken bakåt och trycka den vänstra spaken framåt . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115781.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.