Hur ändrar jag europeiska Hastighetsmätare till Miles?

Europeiska bilar och bilar som tillverkas för europeiska territorier är utrustade med hastighetsmätare som läser i kilometer per timme i stället för miles per timme. Förare i Storbritannien och USA arbetar på ett MPH-systemet och så att du kan antingen göra matten och göra konverteringen eller ändra hur själva instrumenten fungerar. Instruktioner
Konvertera din Hastighetsmätare från KPH till MPH Använda en In-Line Converter
1

Besök ett av de företag som tillverkar och säljer in-line KPH-MPH-omvandlare på nätet (se Resurser). Det kan eller inte kan vara en konverter passar till just din bil.
2

Följ instruktionerna på de flesta av dessa omvandlare webbplatser för att se om en viss konverterare kommer att fungera för din bil. Du kan behöva pröva hastighetsmätaren typ och placering under huven och under instrumentbrädan för att göra det. Beställ rätt del till din bil.
3

Installera omvandlaren sladden eller chip. Sladdtyp omvandlare är i huvudsak ersättningsinvesteringar hastighetsmätare selar som är installerade som standard sele avlägsnas. Chipet slags omvandlare placeras på den befintliga hastighetsmätaren selen där det kommer att anpassa signalen utan att ändra utrustningen. Varje omvandlar KPH till MPH korrekt. Addera Konvertera din Hastighetsmätare från KPH till MPH genom att ändra Dials
4

Besök en av de online-distributörer konvertering urtavla (se Resurser). Dessa butiker säljer rattar som genom att flytta numren automatiskt konvertera KPH input i MPH avläsningar. Eftersom olika urtavlor har olika antal positioner, är diagram av hastighetsmätare typer lämnas så att du kan hitta det rätta för din bil. Beställ lämplig storlek ratten för ditt fordon.
5

Ta klustret från bilen instrumentbräda. Detta görs vanligen genom att ta bort några instrumentpanelen ram från området kring klustret och sedan ta bort några skruvar som håller den i. Se till att kolla din butik manuellt eller annan källa för instruktioner om kluster bort för just din bil.

6

Ta klustret locket så att rattarna är utsatta. Placera den nya ratten över den gamla ratten följa instruktionerna som ingår i omvandlingen ratten kit. Byt klustret täcka och installera klustret i instrumentpanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115696.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.