Hur ändrar jag fläktrem på en Case 580C traktor?

Den fläktrem på din 580C traktor kyler din motor genom att dra in luft genom kylaren. Bältet är under huven på den sida av traktorns motor. Den är monterad och på plats och använder remskivor att väva det genom en särskild rutt. När en ersättare fläktrem är installerad i traktorn, måste du använda samma väg, installera det längs varje remskiva på samma sätt som den gamla var fristående. Saker du behöver
Lug nut skiftnyckel
Passar fläktrem
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att traktorns motor är avstängd och har inte varit igång nyligen. Motorn värms upp snabbt och kan bränna dig, vilket gör det svårt att slutföra denna uppgift.
2

Öppna huven på traktorn så att du kan komma åt bältet.
3

Hitta din traktor bälte genom att titta på sidan av motorn.
4

Börja lossa bältet mot framsidan av motorn. Ta tappmuttem skiftnyckel och lossa vardera i serien. Detta kommer att lossa greppet om bältet varje remskiva, så att du kan ta bort remmen. Lossa muttrarna tillräckligt för att lindra spänningar samtidigt faktiskt inte bort muttern själv.
5

Dra bältet bortsett från serien genom att glida bort från varje anslutning. Kom ihåg det mönster så att du kan dra den nya remmen på plats med samma rutt.
6

Montera remmen genom att placera den över varje anslutningspunkt, dra den över tillräckligt stram för att skapa spänning. Slutföra slinga över varje punkt tills den nya remmen är helt fäst.
7

Skruva varje tappmuttem på plats så att bältet hålls stadigt.
8

Stäng huven på traktorn och städa upp ditt arbetsutrymme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115682.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.