Hur man tar bort de baklyktor från en Hoss Trailer

Korrekt fungerande strålkastare och baklyktor är en nödvändighet för alla fordon på vägen, inklusive din Hoss släpvagn. Det finns tillfällen när baklyktor slutar arbeta på grund av skada eller de helt enkelt brinna ut. Avlägsnande och ersättande förfarande för bakljusen på din Hoss trailer är snabb och enkel. Kom bara ihåg att koppla elektrisk förbindelse mellan fordonet och släpvagnen innan du börjar arbeta så att du inte råkar chockera dig. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
glödlampsbyte ljus, om det behövs
Gummihandskar
Visa fler instruktioner
Ta bort ljus Folktinget
1

Park ditt Hoss trailer på plan mark och kontrollera att den är fäst på plats med block medan du gör detta förfarande. Koppla den elektriska anslutningen mellan din bil och ditt släp när du tar bort bakljuset så att du inte blir chockad eller skadad.
2

Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller enheten bakljus på plats. Det bör finnas ett monteringsfäste som är ansluten till anordningen samt till släpvagnen. Ta bort skruvarna som är anslutna till släpet och lägg dem på en säker plats. Addera 3

Lossa kablaget som finns på baksidan av ljuset montering. Ta sele, pressa, och dra bort från församlingen. Du bakljus församling är nu fri. Addera Ta bort och sätta Bakljus Glödlampa
4

Köp ett glödlampsbyte ljus från din lokala Biltema. Ange din släpvagn modell till mäklare för att se till att du får rätt lampa för att passa din släpvagn.
5

Park ditt Hoss trailer på plan mark och kontrollera att den är fäst på plats med block medan du göra den här proceduren. Koppla den elektriska anslutningen mellan din bil och ditt släp när du tar bort bakljuset så att du inte blir chockad eller skadad.
6

Använd en stjärnskruvmejsel för att lossa och ta bort skruvarna som håller baklykta frontplatta på. Dessa skruvar kommer att vara placerad på den yttre omkretsen av bakljuset. Sätt dessa skruvar i fickan eller en säker plats så att du inte förlorar dem.
7

Ta tag i sidorna av bakljus plattan och dra bort den från enheten. Sätt den på ett säkert sätt till sidan.
8

Använd en behandskade hand för att rotera glödlampan i moturs riktning för att ta bort det. Sätt en ny lampa på plats och vrid den medurs för att dra åt den tills ombonat.
9

Sätt ansiktet plattan igen och fäst det med skruvarna du tog bort tidigare. Återanslut kablaget mellan bilen och släpet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115647.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.