Hur man startar ett Wisconsin Motor

Wisconsin Motors är en industriell motortillverkare i Waukesha, Wisconsin, som har varit i branschen i mer än 90 år. Wisconsin bygger en rad olika motorer, inklusive motorgas (LP), naturgas (NG) och bensindrivna motorer, samt luft-och vätskekylda modeller. Dessa motorer 'utsignaler varierar från 9 hästkrafter till 72 hästkrafter. Med tanke på lämpliga villkor och förutsatt att inga fel, bör dessa motorer starta inom de första två eller tre försök. Saker du behöver
Startsnöre
Fuel
Oil
Visa fler instruktioner
1

Fyll vevhuset bas med olja. Se till att oljan som används är av hög kvalitet och anpassade till kraven för motormodell. Dålig prestanda och framtida kostnader kommer sannolikt att leda om olämpliga smörjning används.
2

Fyll bränsletanken med god kvalitet bränsle. I de flesta fall, kommer god kvalitet bensin krävas, men i dokumentationen för att säkerställa att rätt bränsle används. Om dålig kvalitet bensin används, kan tuggummi samlas på vissa motordelar såsom ventilspindlar och delar av förgasaren, vilket kan leda till sämre prestanda eller stoppa motorn arbetar helt och hållet. Addera 3

Prime bränslepumpen, om motorn är utrustad med ett. Koppla bort tändkabeln som repet startmotorn används för att stänga av motorn under sex eller sju gånger. Detta kommer att påverka bränslepumpen och fyll upp förgasaren skål med bensin. Återanslut strömkabeln när du är klar.
4

Öppna bränsle avstängningsventilen och ur kopplingen. Om en variabel hastighetskontroll är installerad, ställ gas ungefär halvvägs öppen.
5

Skjut choken ner för att stänga den och dra runt motorn en gång. Sedan spola tillbaka startsnöret helt på hjulet, hooking slutet av repet i ett av spåren vid behov, och öppna choken halvvägs.
6

Dra tillbaka hårt på startsnöret. Om motorn inte startar, upprepa föregående steg. Om motorn inte startar efter kontinuerliga försök i lämpliga miljöförhållanden (helst på havsnivå, 60 grader Fahrenheit och 29.92 inches av barometertryck), kan det vara något fel med motorn.
7

Open choken fullt när motorn startar. I varmare väder (eller när själva motorn är varmare), är mindre kvävning behövs.
8

Låt motorn i flera minuter innan någon last. Detta gör det möjligt att värma upp. Ignorera detta steg kan vara förödande för de ytor med flera motordelar, eftersom oljan inte kan helt täcka dessa delar förrän den har värmts upp och blir mer flytande. Detta steg är särskilt viktigt i svalare väder, eller när motorn själv är svalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115580.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.