Ford 531 Traktor specifikation

Ford 531 traktor funnit användning i en mängd olika roller både för kommunala och små jordbruk användning. Med tanke på storleken och de olika tillbehör som kan spändes det, kunde 531 fungerar som en lastbärare, en gård rad planter, en allmän lantbrukstraktor och mer. Stadsparken tjänster gynnade bilen eftersom det var tillräckligt liten för att lasta på en trailer för transport men stark nog för stor park klippning och tjänster inom jordbrukssektorn. Motor Detaljer

Ford 531 använde en tre-cylindrig motor som körde på diesel bara. Senare modeller ingår en fyrcylindrig motor design och bensin eller gasol som bränsle.

Flera motoralternativ fanns tillgängliga, inklusive en 134-kubik-tums bensinmotor, en 144-kubik-tums dieselmotor och en 172-kubik-tums bensin-eller dieselmotor.

gasreglaget var utrustad med en fotpedal, som liknar en bil design. Funktioner
Addera ditt fordon < p> Motorn kom med en frontmonterad torr luft filter och en hasplåt för att skydda oljetråget från skador.

531 hade en åtta-växlad växellåda för maximalt vridmoment och användbarhet.

För kontroll av Ford 531 var utrustad med servostyrning, till skillnad från äldre traktorer som behövde fart att vända lätt. Traktorn hade tjocka däck i fronten och tunn, stora däck i bak för rörlighet på ett fält.

Senare tillbehör ingår störtbåge och en skugga tak över förarplatsen.


Performance

Beroende på motorval och installation lade Ford 531 ut från 40 till 90 hästkrafter. En stark diesel paketet ansågs en traktor över 60 hästkrafter. Med tanke på de olika däckdimensioner finns

, fick 531 ett antal positiva omdömen för att kunna fungera på gräs, högt och lågt gräs och smuts.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115547.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.