Hur man identifierar en antik John Deere

John Deere är nu en stor tillverkare av traktorer och andra jordbruksmaskiner. Dock var företaget startades 1837 av en smed med en bra idé. Han experimenterade med en trasig såg, tills han kom upp med en form av plog. Hans enkla idé var att bevisa ett stort genombrott i jordbruket. Företaget expanderade och senare generationer förvärvade och införlivade andra företag jordbruksmaskiner. I början av nittonhundratalet, företaget grenade ut i traktorer, och detta kom att bli en av de viktigaste organisationerna med namnet John Deere. Vintage traktorer har nästan blivit en besatthet för många entusiaster, och de karaktäristiska gröna-och gulmålade John Deeres är bland de mest älskade. Instruktioner
1

Lär dig att känna igen de viktiga markörer av en John Deere traktor. Dessa inkluderar den distinkta gröna-och gul-målade kroppen, och det faktum att namnet visas tydligt. Om du är intresserad av de mycket tidiga versioner, leta efter den modell N traktorn som tillverkades av Waterloo Gasoline Company, som John Deere förvärvades 1918. Det har tillverkats enligt det nya bolaget till 1924. Håll utkik efter den distinkta tvåcylindriga modell D traktor som infördes av John Deere på 1920-talet
2

. Denna traktor är lätt att upptäcka, eftersom det vid denna tid andra tillverkare koncentrera oss på de fyrcylindriga modellerna. John Deere erkände att efterkrigstidens boom i traktorns försäljning kan vara över, och i själva verket den tvåcylindriga traktorn var en mycket framgångsrik modell. Liksom namnet är modellnumret på sidan av traktorn.
3

Leta efter bokstäverna "GP" på traktorn. Detta identifierar den som en General Purpose maskin. Det var en rad-gröda traktor och introducerades 1928. Detta var det första John Deere med trepunktslyft för att höja bifogade redskap. Detta var inte den mest framgångsrika av traktorer och vidareutveckling ledde till GPWT, som hade en trehjuling konfiguration. Senare versioner inkluderar GPO och GP-P modeller. Dessa kan identifieras av bokstäverna.
4

Identifiera senare modell A, återigen av bokstaven på traktorn kroppen. Detta producerades mellan 1934 och 1952. Över 328.000 av dessa tillverkades. Model B var en annan framgångsrik John Deere traktor.
5

Identifiera efterkrigstidens John Deere traktorer med sina bokstäver och siffror. Modell M infördes 1947. Variationer på detta inkluderade MC, och den industriella versionen MI. Från omkring 1950, bytte bolaget till en numerisk beteckning, och 20, 30, 40, 50, 60, 70 och 80-serien följdes genom 1940 och 1950.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115480.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.