Yamaha 700 Raptor avgassidan Tips

Det finns några alternativ för montering av avgassystem tips på en Yamaha 700 Raptor . Några avgassystem tips , såsom slip-ons , kan inte vara lagligt där du bor . Dessutom är de gnistsläckare i slutet av lager avgaser som krävs av USA Forest Service om du tar ATV i ett vildmarksområde . Power Tip
p Det finns " power tips " på marknaden som syftar till att ersätta lager spets . Makten tips har större diameter hål med ett gnistskydd skärm . Tillverkarna hävdar att dessa tips förbättrar hästkrafter , acceleration och bränsleekonomi av ATV genom att minska mottrycket på motorn .
Slip On

" Slip-ons " ersätta ljuddämparen . De ger ATV ett högre ljud och öka hästkrafter genom att låta motorn att ventilera avgaser lättare . Vissa är bara lagligt på tävlingsbanan , men så kolla med dina lokala lagar innan du köper en . De finns från flera eftermarknaden företag .
Snorkel
p Om du planerar att ta ATV genom djup lera eller vatten , skulle det vara klokt att bifoga en snorkel till slutet av avgaserna. Dessa är förlängda rör som kurvan slutrör upp och runt som en käpp . De förhindrar vatten , lera och smuts kommer in i avgas-och tillåta avgaserna att ventilera när Raptor är delvis nedsänkt . Snorklar typiskt svetsad vid änden av avgasröret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115476.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.