Hur man gör en BMW 325i Faster

Om du äger en BMW 325i och vill öka hästkrafter utgången av fordonet , det finns ett antal sätt du kan uppnå det . BMW 325i är utrustad med flera prestanda delar när den tillverkas , men kommer bilen följer fabriken specifikationer om inte ägaren gör eftermarknaden förändringar på hans eller hennes egen . Instruktioner
1 tillsatser

användning i kylvätskan . Vissa produkter, såsom vätmedel, så sänks temperaturen hos kylmediet innan det kommer in i motorn och därmed ytterligare minska temperaturen i motorn , så att bilen för att köras med högre hästkrafter.
2

Hire en automatisk professionella att uppgradera tändkablarna på bilen . De lager trådar , medan böter för normala dag - till - dag aktiviteter , inte är avsedda för höga prestanda . Prestanda tändstift kablar hjälpa lägre motstånd i motorn , minimerar elektriska störningar och tillåter motorn att lägga ut mer effekt .
3

Byt ut luftfiltret . En eftermarknaden produkt blockerar mer motorns värme och hålla motorn svalare vid alla tidpunkter , vilket gör att motorn går hårdare . Som med tändstiftet trådarna , anlita en automatisk professionell för att göra uppgraderingen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115247.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.