OTC Axle Verktyg

En axel är den centrala axeln som roterar ett hjul eller kugghjul. Det är en av de anordningar som används för att amplifiera kraft. OTC axliga verktyg används främst för att reparera axlar. En axel är en av de viktigaste delarna i ett motorfordon eftersom den initierar och stimulerar fordonets rörelse. Axeln uppbär den centrala vikten av fordonet och är associerad med styrningen. Axle Stud Cone Tång

OTC Axle Stud Cone Tänger är utformade för att ge den hävstångseffekt erfordras för att expandera konen och ta bort den från tappen när axeln tas bort. Detta gör processen med att ta bort den avsmalnande konen från dubbar lättare när den används på medellång och tunga axlar lastbil bak.
Locknut Socket Axle Tools

OTC Låsmutter Socket Axel verktyget underlättar processen att avlägsna eller installera låsmuttrarna hjullager. Dessa verktyg är tillverkade med höghållfast stål och kan motstå avrundning ut. OTC Locknut Socket Axel verktyg levereras i storlekar från 2 3/8 inches till 4 3/8 inches. OTC Locknut Socket Axel verktyget har 18 uttag bärande låsmutter, ett verktyg ombord display och en vikt av 34 pounds 4 gram.
Axellager Removal Tool

OTC Axellager Borttagning /avdragare verktyg levereras i en uppsättning av tre avdragare. Var och en av dessa avdragare avlägsnar halvflytande bakaxellagringar. Dessa verktyg används ihop med OTC avdragare hammare typ slide. OTC Axellager Borttagningsprogram finns i en mängd storlekar. Verktyget passar en minsta ID lagerröret av en 5/16 inches och en maximal tub ID AV 2 3/8 inches.
3 5/8 Bearing Låsmutter skiftnyckel Axel verktyg

Detta verktyg har en sex klack och en skiftnyckel som används för att ta bort och installera bakre låsmuttrar hjullager. Verktygen är huvudsakligen byggda för användning med en 3/4-inch fyrkantig spärrnyckel eller en breaker bar. Den har en O.D. av 3 5/8 inches. Detta verktyg används främst service Chevrolet och GMC 15.000 pund axlar, 17.000 pund tvåhastighets axlar och 15.000 pund bakre axlar. Den väger 3 pounds 14 ounces.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115235.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.