Tow Dolly Licenskrav

Tow vagnar används av RVers trailering en mindre bil som ska användas vid deras nästa destination, hobby plocka upp en klassisk bil som ska återställas eller många andra skäl till att behöva transportera en bil från en plats till en annan. Tow vagnar hakas på baksidan av en bil, lastbil eller husbil är avsedda för tillämpningen av bogserar ett annat fordon. Kalifornien, liksom alla stater, definierar en bogsera dolly som ett fordon där "främre eller bakre hjulen på det dragna fordonet är monterade, medan de övriga hjulen på det dragna fordonet förblir i kontakt med marken." Licens Requirments för Tow Dolly

I många stater en bogsera dolly inte behöver licensieras och taggad, men många kräver att bogsera dolly vara titeln och registreras. Bilen bogseras måste licensieras som hjulen kommer i kontakt med trottoaren. Varje statens avdelning för motorfordon adresser bogsera dolly licenskrav.
Körkort Krav
p Alla förare är med en vanlig operatörslicens, i många stater som kallas en klass E-körkort, kan använda en fiberkabel dolly. Om du bogserar för kommersiella ändamål, eller bogsering stora vikter, kan en kommersiell körkort krävas.
Försäkring

Tow dockor inte behöver separat försäkring politik. De täcks dragfordonets allmän ansvarsförsäkring. Men det fordon som bogseras måste ha en egen försäkring.
Tow Dolly Bromsar

Huruvida en två dolly är skyldig att ha ett extra bromssystem beror på hur mycket vikt bogseras. För de flesta personbilar och lätta lastbilar, vanligtvis sådana som är under 5,000 pounds, behöver bogsera dockor inte ett separat bromssystem.
Lights

Tow vagnar behöver inte ha lampor . Fordonet bogseras måste ha operativa bromsljus som är engagerade när det dragande fordonets bromsar deprimerad.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115231.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.