Hur man monterar en stege Rack

Arbete lastbilar har stora sängar för dragande material, och stadiga metallställning som kan stödja ytterligare belastningar. Bifoga en stege rack till racket på din bil kan du stadigt säkra din stege till trucken vid körning. Körning med en stege på rack som inte är ordentligt fastsatt i en stege rack kommer att lämna dig mottaglig för stegen glider och faller av, potentiellt skada stegen samt skapa en fara för några bilar efter dig. Saker du behöver Truck med rack
Ladder rack kit
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sätt i förlängning stege rack rails, desto mindre skenor i satsen, i den större kroppen räls, sedan säkra med de medföljande skruvarna så att racket är den önskade längden för dina stegar.
2

Skjut T-bultarna i hålen i stegen rack. Facket på varje skena som rymmer bultarna med en gängad stift kommer nedåt och säkra skenan till bilens rack, medan facket som rymmer bultar med två gängade stift kommer att möta i och säkra stegarna.

3

Place gavlar på den öppna änden av skenorna stomsektionen.
4

Skjut enda stift T-bultarna så att de anpassas över hålen i lastbilens rack, och sätt dem genom hålen.
5

Skjut stege rack framåt eller bakåt till önskad position och fäst de T-bultar på plats med en bricka och mutter med hylsnyckel.

6

Place gavlar i den öppna änden av förlängningsskenor.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115226.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.