Hur man tar bort de svarta streck från en bil släpvagn med en Streak Remover

En strimma remover är en kommersiell renare som snabbt tar bort svarta ränder, på grund av vatten och föroreningar kombinera, och annat skräp från personbilssläp, aluminium sidospår och andra metallytor . Den renare innehåller en koncentration av vatten, alkohol och avfettningsmedel som bryter ner smuts /skräp och ta bort det utan att behöva göra en rengöringslösning eller med vanligt vatten. Streak removers finns på bil-, maskin-och järnaffärer. När de svarta streck är borta, är det viktigt att tvätta din bil trailer grundligt för att återställa glans till sin färg. Saker du behöver
latexhandskar
3 mjuka trasor eller handdukar butik
Automotive tvål
Kallvatten
Bucket
vattenslang med spruta
Microfiber handduk eller sämskskinn

Visa fler instruktioner
1

Spray en kommersiell strimma remover på en del av bil släpvagn med svarta ränder. Använd latexhandskar för att hålla händerna rena. Låt strimma remover sitta i en minut.
2

Torka svarta strimman bort med en mjuk trasa eller butik handduk. Om en del av strimman kvarstår, upprepa steg 1, men låt remover sitta på rad i två minuter innan du går vidare till steg 2. Arbete i sektioner för att hålla remover torkar på vagnens yta.
3

Fortsätt spraya kommersiella strimma remover på vagnens yta, inklusive eventuella lister närvarande runt lampor, underrede och eventuella dekorativa metallstomme fäst på släpvagnen. Torka bilen trailern tills det är helt strimma gratis.
4

Blanda 1 kopp fordonsindustrin tvål och 1/2 liter kallt vatten i en hink. Doppa en ren, mjuk trasa eller butik handduk i tvål blandning och tillämpa tvålblandningen till bil släpvagn.
5

Tvätta släpets yta noggrant med tvål blandningen. Spraya bil släpvagn med vatten från en vattenslang. Torka bilen trailern en microfiber handduk eller sämskskinn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115207.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.