Typer av Mini Trucks

En mini truck är en liten pickup i allmänhet används för att dra och transportera förnödenheter på byggarbetsplatser eller på gårdar. Bilarna användes ursprungligen i Japan som motorfordon. Mini lastbilar säljs i USA som off-the-road fordon, vilket de inte är föremål för federala motorfordon lagar och förordningar och med 2010. Bilarna är också känd som Kei klass fordon, microtrucks och nyttan lastbilar transporter. Japanska

japanska mini lastbilar inkluderar Honda, Suzuki och Toyota. Alla har generellt fyrhjulsdrift, en 4-av-6 fot utility säng med en avtagbar bakluckan och sidorna, en radio, vätskekylning, 660cc och full instrumentering. Truckarna kan omvandlas till en platt säng och skryta med en 3-cylindrig motor med en dragkapacitet på 1500 kg. och en lastkapacitet på 1400 kg. Luftkonditionering och en dump box och valfria uppgraderingar. Addera Gator HPX 4-by-4

Gator HPX 4-gånger-4 är gjord av John Deere. Den mini lastbil har 617cc, två cylindrar, en Kawasaki bensinmotor och en nyttolast och dragkapacitet på 1400 kg. Lasten rutan mäter 11.3 kubikfot och kan dra upp till 1000 kg. Gator ståtar passagerarskyddssystem, vilket inkluderar en 3-punkts säkerhetsbälte och flera handtag hugg. Det är tunga med en låg tyngdpunkt för stabilitet och ökat fyra-hjulupphängning.
Ranger Diesel

Polaris introducerade Ranger Diesel 2010. Standardmodellen har 904 cc, en 3-cylindrig motor tillverkad av Yanmar och individuell fjädring bak. Ranger har en dragkapacitet på 2000 kg och en lastkapacitet på 1500 kg. Att dumpa box kan dra upp till 1000 kg. och presenterar Lock and Ride last-system, vilket gör att dumpa mer effektiv.
Rhino 700 FI

Rhino 700 FI görs av Yamaha. Den har 686 cc, en dragkapacitet på 1212 £. och en last säng som kan dra £ 400. On Command-systemet har ett elektroniskt servo-aktiverad 2-wheel drive/4-wheel drive /Lås Ultramatic transmission. Dessutom har den en fyra-ventil huvudet med 9.2:1 kompression stötar och tunga drivknut vakter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115196.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.