HEMI 6.1 Kamaxel specifikation

Chrysler 6,1 HEMI är en kraftfull motor som använder en halvsfärisk utformning förbränningsrum. Denna motor används av Chrysler i SRT Challenger modellen. Kamaxeln av denna motor är konstruerad för att maximera effektivitet och makt. Den halvrunda design ökar luftflödet och därför låter motorn arbeta på topp kapacitet. Kamaxel Specifikationer

6,1 HEMI motorn har en push-rod drivs överliggande kamaxel ventilsystem. Denna kamaxel driver motorns 16 ventiler med konventionella hydrauliska lyftare. Bränslet sprutas in i cylindrarna genom dessa ventiler och denna process styrs av en elektronisk multi-port insprutningssystem. Detta system sprutar in bränslet i vart och ett av de 16 ventilerna i en returlös, sekventiell mönster.
Allmänna specifikationer

6,1 HEMI är en 90-graders, åtta- cylinder, halvsfärisk förbränningskammare motor. Halvsfäriska förbränningskammaren motorer tillåter förbränningsblandningen att strömma direkt från intaget till utloppet. Cylindern borrningen har en diameter på 4,06 inches och slaglängden kolven rör sig totalt 3,58 inches. Kylsystemet av denna motor använder vätska. För att kontrollera utsläppen, är det 6,1 HEMI utrustad med två närkopplade, tre-vägs katalysator och fyra uppvärmda sensorer syre.
Prestanda och andra specifikationer

The 6,1 HEMI är kapabel att producera högst 425 hästkrafter vid drift vid 6000 rpm. Den maximala vridmoment på denna motor är 420 foot-pounds vid drift vid 4.800 rpm. En elektronisk regulator säkerställer att denna motor inte fungerar på mer än 6400 rpm. Den rekommenderade bränslet är premium blyfri bensin. Oljetanken rymmer maximalt 7 liter och kylvätsketanken rymmer 14 liter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115162.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.