2004 Audi A4 specifikation

Audi introducerade A4 sedan 1994. Under åren har A4 genomgått ett antal inre och yttre förändringar, men det har alltid varit avsedd att vädja till människor som söker lyx och prestanda. Flera varianter har erbjudits, inklusive konvertibla och vagn modeller. År 2004 kom Audi A4 i 1.8T och 3.0 modellerna, varje tillgänglig som en sedan, kombi eller cabriolet. Motoralternativ och bränsle

Två motoralternativ finns tillgängliga för 2004 A4. De 1.8T modellerna kom med en 170-hästkrafter, 1,8-liters rak fyrcylindrig motor. De 3,0 modellerna kom med en 220-hästkrafter, 3,0-liters V6. Båda motorerna får ungefär 20 miles per gallon under stadskörning och 30 mpg på landsväg. Med premium-blyfri bensin och antingen en 16,6-gallon, 17,4-gallon eller 18,5-liters bränsletank, har 2004 A4 en övergripande intervallet 300 till 500 miles.
Transmission och Drive Type

Flera transmissioner för 2004 A4, inklusive en fem-växlad manuell, en sex-växlad manuell och en sexstegad Tiptronic, kontinuerligt variabel transmission (CVT), vardera med överväxel. Tiptronic CVT kan föraren välja mellan manuell och automatisk växelval samtidigt som släta utväxlingsändringar. De 1.8T och 3.0 sedanmodeller finns som front-wheel-drive och all-hjulsdrivna fordon, medan vagn modeller finns endast som all-hjulsdrivna fordon. Den 1.8T cabriolet finns bara som en front-wheel-drive-modellen.
Interiör och säkerhet

2004 Audi A4 Cabrio modeller kom med två främre skålade säten och ett baksäte, tillmötesgående fyra personer. Sedan och vagn modeller kom med framsäten hink och ett baksäte som ger plats för upp till fem personer. Effekt lås, elektriska fönsterhissar, fjärr keyless inresa och dubbla zoner front luftkonditionering är standard med varje modell. Säkerhetsfunktioner inkluderar fyrhjulig låsningsfria bromsar, förarsidan och passagerarsidan fram och sidokrockkuddar, och gardin första raden och andra raden krockkuddar. Bakre sidokrockkuddar finns för varje.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115143.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.