Lexus Styles

Lexus skapar lyxbilar i ett antal olika stilar. Olika modeller för olika behov, och har olika styrkor och svagheter. Om du är intresserad av att köpa en Lexus, rövar de olika stilar som erbjuds och alternativ, och väga de olika typerna mot varandra innan man kommer till en slutsats så att du får den bil som bäst passar dina behov. Sedaner

Lexus bär fyra huvudsakliga modeller av sedaner: LS, GS, ES och IS. Lexus LS är en åtta-växlad automatlåda, med en 4,6-liters V-8 motor. Det är den dyraste sedanmodell Lexus erbjudanden. Nästa i raden är GS, som kommer som en sex-eller åtta-växlad automatlåda, och har en 4,6-liters V-8 motor eller en eller en 3,5-liters V-6 motor. Lexus ES har en 3,5-liters V-6 motor och är en sexväxlad automatlåda. IS har antingen en 3,5-liters eller 2,5-liters V-6 motor och kommer som antingen en automatisk eller manuell.
Utility Vehicles

Lexus bär även tre olika nyttighetsmodeller: LX, GX och RX. LX har en 5,7-liters V-8 motor, säten åtta och har heltid fyrhjulsdrift. GX har en 4,6-liters V-8 motor, säten sju och har även heltid fyrhjulsdrift. RX, som har plats för fem, har en 3,5-liters V-6 motor och har framhjulsdrift eller fyrhjulsdrift.
Konvertibler

Lexus bär två olika konvertibla modeller. Den dyrare SC har en 4,3-liters V-8 motorn, medan den billigare ISC har antingen en 3,5-liters V-6 eller en 2,5-liters V-6. Båda har power-infällbar tak aluminiumlegering
Hybrider
p Det finns fyra Lexus hybridmodeller:. LS, GS, RX och HS. De är listade från mest till minst kostsamma. LS Hybrid har en 5,0-liters V-8 hybrid motor och fyrhjulsdrift. GS Hybrid har en 3,5-liters V-6 hybridmotor och bakhjulsdrift. RX Hybrid har en 3,5-liters V-6 hybridmotor och framhjulsdrift eller deltid fyrhjulsdrift. HS Hybrid har en 2,4-liters hybrid rak fyrcylindrig motor och framhjulsdrift.
Performance Fordon Till Salu

Prestanda fordon, även känd som sportbilar, erbjuda snabbare upphämtning och exteriörer sportigare än andra modeller. Lexus bär två modeller prestanda fordon. LFA, som har en 4,8-liters V-10 motor, och IS F, med en 5,0-liters V-8 motor. LFA har en toppfart på 202 mph, och kan gå från noll till 60 mph på 3,6 sekunder. IS F kan gå från 0 till 60 på 4,6 sekunder.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115057.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.