Specifikationer för Daewoo G25S

Daewoo var en av Sydkoreas chaebol (stora företagskonglomerat), det gick i konkurs 1999. En av dess divisioner var Daewoo Heavy Machinery, som förvärvades av Doosan Heavy Industries, Doosan därefter åter badged ett antal Daewoo s produkter, däribland G25 serie små gaffeltruckar. Medan hitta specifikationer för Daewoo G25S kan vara svårt bortom det mest grundläggande, var en nästan identisk modell utsläppt som Doosan G25, maskinerna är tillräckligt lika för att delar från en lätt används på den andra. Kraftverk och bränsle

Daewoo G25S använder en 60-hästkrafter, 3,0-liters 4-cylindrig motor som tillverkas av GM och rinner av trycksatt propan. Maskinen använder en två veckors drivlina, med en 12-tums hjulbas. Den har en topphastighet på 12,4 miles per timme när det laddas, och 13,3 miles per timme när lossas. Den växelmekanismen på denna truck är helautomatisk, med en framåt växel och en backväxel.
Mått och vikt

Daewoo G25S är lite över 100 inches lång, och 46,1 inches bred. Dess övergripande vakt höjd är 85,9 inches, vilket gör den förhållandevis kompakt. De små måtten gör gaffeltruck förhållandevis smidig, med en vändradie på 89,2 inches.
Capabilities

G25 gaffeltruck har en maximal lyft vikt på 2,5 ton (5000 kg), med lasten centrerad vid 24 inches från marken. Maskinens mast (den del av den anordning som lyfter gafflarna) har en maximal höjd på 173 inches och är en trippel mast design för maximal stabilitet. Den vanligaste konfigurationen för denna truck är 48-tums-långa pallgafflar, lämpliga för pall laster. (Detta är den vanligaste konfigurationen för gaffeltruckar, eftersom 4-fots lastpallen är en de-facto internationell standard).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114957.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.