Specifikationerna för en Hyundai Accent GVS

Indien har stor befolkning och mycket trånga gator. Små bilar är normen eftersom de kan manövrera bra i trafiken och är billigare att driva. Hyundai Accent GVS är en bil som passar dessa kriterier. På indiska auto platser, är bilen ofta jämfört med Chevrolet Aveo. Hyundai GVS, inte längre i produktion, såldes bara i Indien. Mått och vikt

Hyundai GVS har en tjänstevikt på 2105 £. Bilen är 54 inches hög, 63 inches bred och har en hjulbas på 94 inches. Total längd är 162 inches. Bensintanken rymmer 11,9 liter.
Motor Layout och prestanda

Accent GVS har en tvärgående monterade in-line fyrcylindrig bensinmotor. Varje cylinder har tre ventiler för totalt 12. Ventilen tåget är en enda överliggande kamaxlar. Motorn ger ut 92 hästkrafter vid 5.500 rpm. Vridmomentet är 97 fot-lbs. vid 3000 rpm. Hålet är 2,97 inches och stroke är 3.29 inches. Motorns slagvolym är 1495 cc. Aspiration uppnås genom bränsleinsprutning. Accent GVS fjädring är MacPherson fjäderben med krängningshämmare för främre Addera ditt fjädring och bromsar

. Den bakre fjädring är dual-link med spiralfjädrar och en krängningshämmare. De främre bromsarna är skivbromsar med en ytarea av 9,5 inches. Bakre bromsarna 7-tums trummor.
Styrning, däck och hjul
Det är viktigt att ha bra mönsterdjup på dina däck för säkerheten.

Accent GVS har rack-and-pinion servostyrning.

Däcken är Storleken är 115/80 R 13.

hjulstorlek är 4.5J med 13 och de är gjorda av pressad stålplåt. Addera Standardutrustning

Standard instrumentering för Accent GVS ingår varningslampor för lågt bränsle och dörren på glänt. Bilen har också en varvräknare.

Standard GVS har luftkonditionering, värme, färgat glas, semi-tygklädsel och en cigarettändare med främre och bakre aska fack.

Convenience funktioner inkluderar en fjärrkontroll trunk release, en avlägsen bränsle dörröppnare, internt justerbara sidospeglar och en manuell radioantenn.

stardard säkerhetsfunktioner består av främre och bakre säkerhetsbälten, delad rattstång, dag-natt backspegeln och sidokollision dörr balkar på alla fyra dörrar.

Bilens vanliga kosmetika är navkapslar, kropp färgad stötfångare och skyddande gjutning på auto: s sidor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114943.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.