2001 Jetta TDI specifikation

I mitten av 1990-talet Jetta TDI upplevt en omfattande makeover som förde med sig unika styling och designelement som inte finns i tidigare modeller. Volkswagen producerade 2001-modellen i två utföranden: GL och GLS. Båda varianterna delade samma kaross och drivlina. Däremot erbjöd GLS centrallås dörrar, en valfri taklucka och uppvärmda säten. Prestanda

Flera prestandaaspekter gjort TDI-motorn kraftfull och effektiv. Den hade en hög vridmoment, som i huvudsak representerar den mängd kraft, mätt i foot-pounds, som krävs av en motor för att flytta en fordonet framåt. Den hade ett stort kompressionsförhållande, som jämför en motors maximala volym till sitt minimum.
Motorspecifikationer

En frontmonterad 1,9-liters, inline fyra- cylindrig diesel motor som drivs Jetta, genererar 90 hästkrafter vid 3.750 rpm och 155 ft-lbs. av vridmoment vid 1.900 rpm. Den hade en förskjutning av 115,7 cubic inches, som hänvisar till den mängd av luft och bränsle avlägsnas från en motor när dess kolvar färdas från övre dödpunkten det nedre dödläget. Den enda överliggande kamaxel motor hade ett kompressionsförhållande på 19,5 till 1, en 3,13-tums borrning (som representerar en cylinder diameter) och en 3,76-tums slaglängd (som avser avståndet kolvarna resa i varje riktning vid in-och utpassering en förbränning kammare). Den hade en gjutjärn blocket, cross-flow huvuden aluminium och ett smitt stål vevaxel.
Kontroll

En fyra ventilerade skivor bromssystem med ABS förutsatt bromskraft för Jetta, har gjort en oberoende-typ, McPherson fjäderben framvagn med krängningshämmare kontroll i fronten och en semi-oberoende, torsion beam bakre upphängning med spiralfjädrar och krängningshämmare medföljer hantering i baksätet.


Funktioner

TDI kom standard med keyless inresa, luftfiltreringsanläggningar, elektriska fönsterhissar, power trunk och dörrar makt. Den hade också en intern frisättning nödsituation bålen, sido krockkuddar och uppvärmda ytterbackspeglarna. Det erbjuds också en turboladdad direkt injicera (TDI) bränslesystemet. Jetta hade en total längd på 172,3 inches, en bredd av 68,3 inches, en hjulbas Addera Mått

av 99 inches och en höjd av 57 inches. GL vägde £ 2974. och GLS vägde £ 3035.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114910.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.