2000 Chevy Camaro Funktioner

Camaro infördes av Chevrolet Motor Company 1967. Genom 2000 års modell, var Camaro i fjärde generationen, som debuterade 1993 och var mindre populärt än det sena 1960-talet muskel bil. Den 2000-modellen ingår några mindre uppdateringar från en 1998 översyn men ändå erbjöd en mängd funktioner och alternativ att köpare. Modeller

två Camaros som produceras i 2000 års modell var en två-dörrars Coupe och sportigare Z28. Dessutom erbjöd Chevrolet en konvertibel version för varje stil.
Motor och transmission

Coupe, är standard motorn en 3,8-liters V-6 som producerar 200 hästkrafter vid 5.200 rpm. Den Z28 standard motor är den större 5,7-liters V-8, som producerar 305 hästkrafter vid 5.200 rpm. Ett starkare, 5,7-liters V-8 som producerar 320 hästkrafter vid 5200 rpm var frivilligt.

Coupe är utrustad med en femväxlad manuell överväxel. Köpare kan välja en fyra-växlad automatisk överväxel. Denna automatiska är standard sändningen i Z28, även om köparna kunde välja en sexväxlad manuell överväxel.
Inredningsdetaljer

2000 års modell var den först Camaro som presenterar kontroller för ljudsystem på ratten, dessutom kan den grundläggande AM /FM-radio och kassettspelare uppgraderas till att inkludera en valfri 12-skivors CD-växlare. Ratten har funktioner farthållare och hjulets lutningsvinkel är justerbar av föraren. Andra inredningsdetaljer inkluderar mittkonsol och stolar tyg, med en valfri uppgradering till läder i båda modellerna, inklusive läderklädsel på ratten och växelspaksknopp. Elhissar, dörrlås och säten är standard i de konvertibler. Samtliga modeller är utrustade med luftkonditionering. Addera Exteriör

2000 Camaro såg flera nya funktioner läggs till det yttre, inklusive makt sidospeglar, som matchade den bilens färg. Lättmetallfälgar var tillval på coupe men standarden på Z28. Båda modellerna har standard bakre spoilers. Air dammar och glas T-toppar fanns alternativ för både coupé och Z28. Köpare kan välja bland nio exteriöra färger, vissa med metallisk finish, och tre invändiga färger.
Säkerhetsfunktioner

Grundläggande säkerhetsutrustning för 2000 års Camaro innefattar krockkuddar och en fyrhjulig låsningsfria bromssystem. Varselljus och automatisk on /off strålkastare är också standard säkerhetsfunktioner. Köpare kan uppgradera till ett nyckellöst, upplyst system för inresa och stöldskydd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114821.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.